Σπάνε τα κοντέρ οι Βρασιές - Καλύτερη άμυνα και επίθεση της Αρκαδίας

Τρί, 21/01/2020 - 15:46
Image

Οι Βρασιές οδεύουν δίχως καμιά αμφβολία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας για την επιστροφή τους στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας του τοπικού ποδοσφαίρου του νομού μας.

Εκτός από την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθληα της Β' Αρκαδίας η ομάδα του Αγίου Ανδρέα βρίσκεται και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αρκαδίας εκεί όπου μπροστά της έχει την μεγάλη πρόκληση με το φαβορί Παναρκαδικό ωστόσο οι κιτρινόμαυροι έχουν κάνει και εδώ την υπέρβαση τους καθώς έχουν αφήσει εκτός θεσμού τον πρωτοπόρο Ερμή Μελιγούς και τον επίσης διεκδικητή του τίτλου Ολυμπιακό Λεωνιδίου στην Α' Αρκαδίας.

Ένα από τα αξιοπρόσεκτα στατιστικά των Βρασιών είναι οι επιδόσεις της στο κομμάτι των αριθμών όπου κατατάσουν την ομάδα ως την καλύτερη άμυνα της Αρκαδίας και των δύο κατηγοριών έχοντας δεχθεί 2 γκολ σε 11 αγωνιστικές ενώ παράλληλα έχουν κρατήσει το μηδέν και στα δύο παιχνίδια που έχουν παίξει για το Κύπελλο κόντρα σε Ερμή Μελιγούς και Ολυμπιακό Λεωνιδίου.

Κάπως έτσι λοιπόν οι Βρασιές σε 13 επίσημους αγώνες της σε πρωτάθλημα και κύπελλο Αρκαδίας έχει δεχθεί μόλις δύο τέρματα και μοναδικές ομάδες που έχουν καταφέρει να ξεκλειδώσουν την άμυνα της είναι ο Ηρακλής των 4η αγωνιστική στις 2 Νοεμβρίου και ο Πανιώνιος Μεγαλόπολης την 11η αγωνιστική της Β' Αρκαδίας την περασμένη Κυριακή 19 Ιανουαρίου.

Μάλιστα οι Βρασιές είναι η δεύτερη καλύτερη άμυνα βάση πάντα των αριθμών και τιρουμένων των συνθηκών του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας αλλά και των αγωνιστικών σε όλη την Πελοπόννησο καθώς υπάρχει ομάδα στην Αργολίδα ο Θησέας και πιο συγκεκριμένα στον πρώτο όμιλο της Β' κατηγορίας με μηδέν παθητικό σε 9 αγώνες πρωταθλήματος!

Οι Βρασιές εκτός από το δύο τέρματα σε 11 αγώνες της στην Β' Αρκαδίας μετράει και 35 γκολ που είναι η καλύτερη επίθεση και των δύο κατηγοριών της Αρκαδίας έχοντας το απόλυτο σε νίκες και ασφαλώς έχοντας ανοίξει την διαφορά στο +12 από τον δεύτερο Ηρακλή Βερβένων και στο +13 από τον τρίτο ΑΟ Νέων Τρίπολης.

Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι τυχαίο μιας και αποτελούν στοιχεία ομαδικής δουλειάς με τον Βαγγέλη Αδαμογιάννη να έχει περάσει την φιλοσοφία του και να παίρνει το μέγιστο από τους ποδοσφαιριστές του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio