Σπάει τα κοντέρ ο Ερμής Κιβερίου του Άρη Σαβούρδου

Τρί, 20/11/2018 - 10:20
Image

Μία ακόμα νίκη για τον Ερμή Κιβερίου που συνεχίζει ακάθεκτο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της πρώτης κατηγορίας Αργολίδας επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 1-3 του Τροιζηνιαού. 

Η ομάδα του Κυνουριάτη τεχνικού πέτυχε την 8η της συνεχόμενη φθάνοντας τους 24 βαθμούς απολαμβάνοντας την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα παίζοντας παράλληλα και πολύ καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Κόντρα στον Τροιζηνιακό ο Ερμής Κιβερίου δέχθηκε το μόλις το δεύτερο του γκολ μετά από 8 αγωνιστικές όντας η καλύτερη άμυνα ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην επίθεση με τα 28 ενεργητικό να κατατάσσουν την ομάδα του Άρη Σαβούρδου μακράν ως την πιο παραγωγική.
 

Σχόλια επισκεπτών

ελα ομως που μας λειπεις Σαβουρδε!εισαι πολυ καλος προπονητης και καλος ανθρωπος, μερικοι απο εμας δεν θελαμε να φυγεις, σε θελουμε πισω αλλα δεν στο λεμε γιατι εσυ θελεις να εισαι αλλου, κυνηγας τα ονειρα σου,φοβομαστε να στο πουμε για να μην σου κοψουμε τα φτερα,αλλα μας λειπεις πουναπαρει! Μακαρι να ξαναγυρισεις καποτε,σε περιμενουμεεε!!!επρεπε να σε πιασουμε και να σε φερουμε δεμενο πισω,αλλα σε αγαπαμε,δεν σε φερνουμε με το ζορι!Το κιβερι θελει πολυ ξυλο που σε πηρε απο εμας,αμα το πιασουμε...αλλα αμα ξαναγυρισεις μονιμα οποτε θες δεν σε αφηνουμε να ξαναφυγεις,το Αστρος σε θελει πισω σαν τρελο,σε αγαπαμε πολυ Guardiola.

Ο Άρης είναι μια εξαιρετική περίπτωση επαγγελματία κι επιστήμονα που από νωρίς φάνηκε πως κινείται σε άλλα επίπεδα από αυτά που έχουμε συνηθίσει στην περιοχή αλλά και στον εγχώριο μέσο όρο της επαρχίας. Εμείς τον καμαρώνουμε και χαρήκαμε πολύ για όσο διάστημα πρόσφερε στην περιοχή και για όσα ακόμα θα προσφέρει στο μέλλον.. Γι’ αυτό και θέλουμε να ανοίξει τα φτερά του και να απλωθεί όσο πιο ψηλά (και μακριά αν χρειαστεί) γίνεται, γιατί έχει προσόντα και ικανότητες οι οποίες ξεπερνούν κατά πολύ τις δυνατότητες της περιοχής. Πιο απλά, «χαραμίζεται» αν μείνει εδώ ή αν γυρίσει. Στο επίπεδο των αθλητών έβαλε τον σπόρο και ανέδειξε σειρές από εκλεκτά παιδιά που εκτός από υψηλή τεχνική κατάρτιση έχουν και το αντίστοιχο ήθος και παιδεία που θα τα βοηθήσει να ξεχωρίσουν στο μέλλον. Ο ίδιος αποτελεί ήδη πρότυπο και παράδειγμα για νέα παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν αυτήν την επαγγελματική κι επιστημονική πορεία. Αν του δοθεί η δυνατότητα πιστεύω θα δώσει –κι όχι μόνο μια- πολλές σκυτάλες, σε επόμενες γενιές, να δουλέψουν και να αναδειχθούν στην περιοχή μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio