Ποδοσφαιρικός πολιτισμός με ευχές στον Σπύρο Λαγό από τον Ερμή (pic)

Τρί, 23/07/2019 - 21:57
Image

Ο Σπύρος Λαγός τα προηγούμενα δύο χρόνια φόρεσε την φανέλα του Ερμή με την ομάδα της Μελιγούς με μια πράξη ποδοσφαιρικού πολιτισμού να μη ξεχνά τον πρώην παίχτη της στέλνοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα στην νέα σελίδα που ανοίγει στο παρθενικό του προπονητικό εγχείρημα.

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο Μαντινειακός ο Σπύρος Λαγός θα είναι ο νέος του προπονητής κάνοντας ουσιαστικά μια νέα αρχή και ένα καινούριο βήμα στο ταξίδι του στον χώρο του ποδοσφαίρου από την θέση του τεχνικού.

Ο Ερμής Μελιγούς στέλνει τις ευχές του διαδυκτιακά και συγκεκριμένα μέσω facebook στον Σπύρο Λαγό και δεν ξεχνά αυτά που πρόσφερε στην διετία του στην Βόρεια Κυνουρία με τα "βυσσινοί".

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ερμής Μελιγούς για τον Σπύρο Λαγό

Το Δ.Σ της ομάδας μας εύχεται στον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή μας Σπύρο Λαγό καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία στο δρόμο της προπονητικής του πλέον καριέρας.Σπύρο σου ευχόμαστε τα καλύτερα και να πάνε όλα όπως τα επιθυμείς.Σε ευχαριστούμε για όλα.

 

Σχόλια επισκεπτών

Ρε φιλαράκι αυτό το σχόλιο περί πνεύματος πολιτισμού από τα μέλη του ΔΣ να το γράψεις καλύτερα στο arcadiaportal που οι αναγνώστες του δεν ξέρουν τι συμβαίνει εδώ κάτω.Ξεχασες ότι μέλος του ΔΣ πήδηξε πέρυσι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και χειροδίκησε κατά του επόπτη?

ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΡΙΤΟΝ ΟΤΑΝ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΚΛΟΠΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΕΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΔΕΙΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΚΘΕΙΑΖΕΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.

Anonymous 19:32
Δεν θα διαφωνήσω καθόλου μαζί σου. Το αντίθετο μάλιστα. Ισως όμως να μην πρέπει άστοχες και κατακριτέες ενέργειες μεμονωμένων ατόμων να αμαυρώνουν τα θετικά ενός συνόλου. Και θα υπερθεματίσω έχοντας υπ΄ όψιν άστοχες και απαράδεκτες από κάθε πλευρά , ενέργειες στο όχι και πολύ μακρινό παρελθόν. Αυτός όμως ο φανατισμός κι αυτά τα άτομα, έχουν απομονωθεί από τους ορθά σκεπτόμενους,ακόμα και σε καταστάσεις εμφανούς και σκόπιμης αδικίας. Τελικά ένα παιγνίδι είναι όλα και αλίμονο σ αυτούς που μέσα από τραμπουκισμούς,ύβρεις κλπ. αναζητούν καταξίωση.

Anonymous 19:32
Δεν θα διαφωνήσω καθόλου μαζί σου. Το αντίθετο μάλιστα. Ισως όμως να μην πρέπει άστοχες και κατακριτέες ενέργειες μεμονωμένων ατόμων να αμαυρώνουν τα θετικά ενός συνόλου. Και θα υπερθεματίσω έχοντας υπ΄ όψιν άστοχες και απαράδεκτες από κάθε πλευρά , ενέργειες στο όχι και πολύ μακρινό παρελθόν. Αυτός όμως ο φανατισμός κι αυτά τα άτομα, έχουν απομονωθεί από τους ορθά σκεπτόμενους,ακόμα και σε καταστάσεις εμφανούς και σκόπιμης αδικίας. Τελικά ένα παιγνίδι είναι όλα και αλίμονο σ αυτούς που παροτρύνουν κρυπτόμενοι και στους άμεσα ενεργούντες μέσα από τραμπουκισμούς,ύβρεις κλπ. αναζητούν καταξίωση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio