Παραχώρηση χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Παραλίου Άστρους στον Δήμο

Πέμ, 28/03/2019 - 18:46
Image

Υπογράφηκε το συμφωνητικό παραχώρησης της χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Παραλίου ¨Αστρους στο Δήμο για 15 έτη, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για ανοικτός χώρος μαζικού αθλητισμού.

Αναλυτικά ο δήμαρχος έγραψε:

"Υπογράψαμε σήμερα μαζί με τον πρόεδρο του ΔΣ του Μ.Α.Ν.Ο. Αχιλλέα, Πέτρο Χάρβαλο, το συμφωνητικό παραχώρησης της χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Παραλίου Αστρους στο Δήμο για 15 έτη, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για ανοικτός χώρος μαζικού αθλητισμού.


Ενα νέο σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου, νέο γήπεδο μπάσκετ και νέο γήπεδο τένις θα παραδοθούν για χρήση ύστερα απο τα έργα που θα γίνουν με την ένταξη του γηπέδου στο πρόγραμμα Φιλόδημος.
Οι φάκελοι υποψηφιότητας για το γήπεδο Παραλίου Αστρους και Κορακοβουνίου, είναι ήδη έτοιμοι απο την τεχνική και την οικονομική υπηρεσία του Δήμου μας.


Αυριο κατατίθενται στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην άρτια προετοιμασία των μελετών και κυρίως τα μέλη και το ΔΣ του ΜΑΝΟ Αχιλλέα. Η κοινή μας απόφαση, ανοίγει νέους δρόμους στη συνεργασία του Δήμου με τα τοπικά σωματεία....... Ακολουθούν οι υποδομές του Νικηταρά Δολιανών.."

Σχόλια επισκεπτών

FAKE NEWS από το astrosnews
ΦΑΤΕ ΣΑΝΟ ΓΙΔΙΑ που νομίζετε ότι υπάρχει το πρόγραμμα Φιλόδημος
Ο Μαντάς δεν έβαλε την υπογραφή του γίδια Παραλιώτες.Μουντζούρα έκανε στο χαρτί ,μου το είπανε έγκυρες πηγές
Η φωτογραφία είναι περσινή και αυτός είναι σωσίας του Χάρβαλου.
Ξαναφάτε σανό γίδια που πιστέψατε μέχρι και ότι έχετε νέο ΛΙΜΑΝΙ.
Που όπως αποκάλυψε και η δικαστικός στη μηνυσή της οι τρύπες για το ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ είναι για να έρθουν εξωγήινοι συνεργάτες του Μαντά
.Γίδια που νομίζετε ότι πήρατε και 1,5 εκ για ΥΔΡΕΥΣΗ ,
1,5 εκ για ανάπλαση της ΚΑΛΛΙΤΣΗ,
γύρευε πόσα για τα ΓΗΠΕΔΑ κτλ.Τα λεφτά είναι πλαστά ,το έμαθα και δε σηκώνω κουβέντα.
ΓΙΔΙΑ που επειδή μιλάει όλη η Ελλαδα για το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ με τις άπειρες εκδηλώσεις νομίζατε ότι γίνατε ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Λιθοβολισμό στο δήμαρχο.....!Να το στείλουμε απο εκεί που ήρθε το Φιλόδημο.Ντροπή σας κ πάλι ανεγκεφαλα στρατιωτάκια της αντιπολίτευσης.Σας χάλασε κ το γήπεδο?Δημαρχείο δεν θέλετε,γήπεδο δεν θέλετε...καθίστε στον καναπέ σας κ γκρινιαξτε!Ο δήμαρχος θα εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία ανάπτυξης του τόπου του -αν κ ξενομεριτης όπως τον λέτε,κ θα κάνει ΕΡΓΑ όσα χρόνια μείνει ακόμα...

ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΘΑ ΚΕΡΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΨΑΡΟΜΥΑΛΟΥΣ..(ΟΠΟΊΑ ΖΗΛΕΙΑ) . ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7.00 ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΕΙΛΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΓΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΚΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ.. ΝΟΕΣ .. ΠΡΟΚΑΛΩ.. ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΙΣ ΈΛΑ.ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio