Το πανόραμα της πρεμιέρας της Α' Αρκαδίας

Δευ, 07/10/2019 - 09:23
Image

Ολοκληρώθηκε η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας με τις πρώτες ενδείξεις να μας φανερώνουν με το καλημέρα πως την εφετινή σεζόν αναμένεται να δούμε μια άκρως ανταγωνιστική κατηγορία.

Ξεκίνημα με τον καλύτερο και πλέον παραγωγικό τρόπο στην νέα χρονιά από τις ομάδες καθώς σε έξι αναμετρήσεις σημειωθήκαν συνολικά 24 τέρματα με τις έδρες να έχουν τον πρώτο λόγω καθώς είχαμε 4 άσους και ένα διπλό αυτού του Λεωνιδίου στην έδρα του νεοφώτιστου ΠΑΟΚ Τρίπολης στο ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία του νομού μας.

Άξιο αναφοράς επίσης πως στα 24 τέρματα που μπήκαν μόνο ο Πυργής κατάφερε να βρει δύο φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα ενώ είχαμε ακόμα 22 διαφορετικούς σκόρερ ανάμεσα τους και κάποιους που πέτυχαν τέρμα για πρώτη φορά.

Να σημειωθεί επίσης πως η Τεγέα με την νίκη της έσπασε μία αρνητική παράδοση των τελευταίων ετών κόντρα στο Κορακοβούνι, ενώ ο Πανθυρεατικός κερδίζει και πάλι με το ίδιο σκορ σε πρεμιέρα (2-0) όπως την σεζόν 2017-2018.

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής: Προφανώς και κάθε νίκη την πρώτη αγωνιστική ενός πρωταθλήματος έχει την δική της αξία ωστόσο αυτές του Πανθυρεατικού επί της Δημητσάνας και του Ορχομενού κόντρα στη Δόξα Μεγαλόπολης αποτελέσαν τα πιο δυνατά αποτελέσματα της πρεμιέρας.

Ο man of match της 1ης αγωνιστικής: Ο Άλμπερτ Ντρέου όχι απλώς αγωνίστηκε σε μια άλλη θέση από αυτή που τον έχουμε συνηθίσει ήταν και ο κορυφαίος της μεγάλης νίκης της ομάδας του. Η στιγμή του αγώνα δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από κλέψιμο και την κούρσα που θύμισε τρένο από την άμυνα του στην επίθεση και το καταπληκτικό τελείωμα που χάρισε το τρίποντο στον Ορχομενό στο 88ο λεπτό.

Αποτελέσματα

Ορχομενός Λεβιδίου - Δόξα Μεγαλόπολης 2-1

Τεγέα - Κορακοβούνι 4-1

Ερμής Μελιγούς - Απόλλων Τυρού 5-0

Ολυμπιακός Λεωνιδίου - Μαντινειακός 5-1

Πανθυρεατικός - Δημητσάνα 2-0

ΠΑΟΚ Τρίπολης - Λεωνίδιο 1-2

Βαθμολογία

1. Πανθυρεατικός 3

2. Ερμής Μελιγούς 3

3. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 3

4. Τεγέα 3

5. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 3

6. Κορακοβούνι 3

7. ΠΑΟΚ Τρίπολης 0

8. Δόξα Μεγαλόπολης 0

9. Δημητσάνα 0

10. Κορακοβούνι 0

11. Μαντινειακός 0

12. Απόλλωνας Τυρού 0

Επόμενη αγωνιστική

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Ερμής Μελιγούς

Απόλλων Τυρού-Πανθυρεατικός

Μαντινειακός-Ορχομενός Λεβιδίου

Δημητσάνα-ΠΑΟΚ Τρίπολης

Δόξα Μεγαλόπολης-Τεγέα

Κορακοβούνι-Λεωνίδιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio