Το πανόραμα της 6ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Δευ, 19/11/2018 - 09:30
Image

ΑΕΚ Τρίπολης και Λεωνίδιο συνεχίζουν το αήττητο σερί τους στην Α' Αρκαδίας έχοντας το απόλυτο μετά από έξι αγωνιστικές επιβεβαιώνοντας γιατί και οι δύο ομάδες θεωρούνται εκ των φαβορί για την κατάκτηση του εφετινού τίτλου.

17 γκολ συνολικά μπήκαν στα Αρκαδικά γήπεδα της πρώτης κατηγορίας σε 6 αναμετρήσεις εκ των οποίων τα μισά και πλέον σημειώθηκαν στο χορταστικό παιχνίδι της ΑΕΚ Τρίπολης με τον Μαντινειακό που έληξε με το Αγγλικό 6-3.

Στα αποτελέσματα της έκτης αγωνιστικής η ΑΕΚ Τρίπολης κέρδισε τον Μαντινειακό, το Λεωνίδιο σε ένα παιχνίδι με το γήπεδο να θυμίζει λίμνη πέρασε από την έδρα της Τεγέας ενώ σημαντική νίκη πέτυχαν το Κορακοβούνι επί των Βρασιών στο γειτονικό ντέρμπι της Βόρειας Κυνουρίας και ο Ολυμπιακός Λεωνίδιου κόντρα στον Νικηταρά στο ντέρμπι της ουράς. Νέες γκέλες για Πανθυρεατικό και Ερμή αυτή την φορά εντός έδρας από Απόλλωνα Τυρού και Ορχομενό που έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Άξιο αναφοράς η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό Λεωνίδιου με τον Νικηταρά από την άλλη να παραμένει χωρίς βαθμό έπειτα από 6 αγωνιστικές αλλά και η 4 ισοπαλία σε 6 αναμετρήσεις για τον Απόλλωνα Τυρού που είναι μέχρι στιγμής η ομάδα της ισοπαλίας της Α' Αρκαδίας.

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής: Το Λεωνίδιο έδειξε συνέπεια και έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την Τρίπολη κόντρα στην Τεγέα σε ένα παιχνίδι υπό καταρακτώδη βροχή και με εστίες λίμνης στο γήπεδο που δυσκόλεψα αφάνταστα τις προσπάθειες και των δύο ομάδων. Οι ερυθρόλευκοι φανερώνουν μέταλλο και χαρακτήρα έχοντας τον τρόπο να παίρνουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Ο man of match της 5ης αγωνιστικής: Ο Γιώργος Αρδάμης πέτυχε χατ τρικ στον αγώνα με τον Μαντινειακό. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του ταλαντούχου χαφ είναι να βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή. Αυτό έγινε και αυτή την φορά σημειώνοντας 3 από τα 6 τέρματα της ομάδας του.

Αποτελέσματα

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Νικηταράς Δολιανών 1-0

Κορακοβούνι-Βρασιές 2-0

ΑΕΚ Τρίπολης-Μαντινειακός 6-3

Τεγέα-Λεωνίδιο 0-1

Πανθυρεατικός-Απόλλων Τυρού 1-1

Ερμής Μελιγούς-Ορχομενός Λεβιδίου 1-1

Βαθμολογία

1. ΑΕΚ Τρίπολης 18

2. Λεωνίδιο 15

3. Δόξα Μεγαλόπολης 10

4. Κορακοβούνι 10

5. Τεγέα 7

6. Βρασιές 6

7. Ορχομενός 6

8. Πανθυρεατικός 6

9. Ερμής 6

10. Μαντινειακός 5

11. Ολυμπιακός Λεωνίδιου 4

12. Απόλλωνας Τυρού 4

13. Νικηταράς 0

Επόμενη αγωνιστική

Ορχομενός Λεβιδίου-Απόλλων Τυρού

Λεωνίδιο-Ερμής Μελιγούς

Μαντινειακός-Πανθυρεατικός

Βρασιές-Τεγέα

Νικηταράς Δολιανών-ΑΕΚ Τρίπολης

Δόξα Μεγαλόπολης-Κορακοβούνι

Ρεπό: Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio