Το πανόραμα της 5ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Δευ, 12/11/2018 - 08:56
Image

ΑΕΚ Τρίπολης και Λεωνίδιο συνεχίζουν το αήττητο σερί τους στην Α' Αρκαδίας έχοντας το απόλυτο μετά από πέντε αγωνιστικές επιβεβαιώνοντας γιατί και οι δύο ομάδες θεωρούνται εκ των φαβορί για την κατάκτηση του εφετινού τίτλου.

21 γκολ συνολικά μπήκαν στα Αρκαδικά γήπεδα της πρώτης κατηγορίας σε 6 αναμετρήσεις σε μια ιδιαίτερα παραγωγική βάση σκοραρίσματος αγωνιστική με την Δόξα Μεγαλόπολης και την ΑΕΚ Τρίπολης να πετυχαίνουν τις μεγαλύτερες σε έκταση νίκες.

Στα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής η ΑΕΚ Τρίπολης με άνετο τρόπο πέρασε από τον Τυρό ενώ την νίκη πήρε και το Λεωνίδιο επί του Κορακοβουνίου. Αέρας πέρασε η Δόξα από το Άστρος και την έδρα του Νικηταρά ενώ νίκη σημείωσε και ο Μαντινειακός κόντρα στον Ολυμπιακό Λεωνίδιου. Ισοπαλίες είχαμε στο Ορχομενός-Πανθυρεατικός και το Ερμής Μελιγούς-Τεγέα.

Άξιο αναφοράς η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Μαντινειακό, τα δύο αυτογκόλ που είχαμε την αγωνιστική αυτή, αλλά και ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα από την ΑΕΚ Τρίπολης και την Δόξα Μεγαλόπολης με διαφορετικούς παίχτες να βρίσκουν δίχτυα.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής: Οι δύο ισοπαλίες της αγωνιστικές σε Λεβίδι και Μελιγού είχαν την μορφή και τον χαρακτήρα των αγώνων θρίλερ. Παιχνίδια με ανατροπές και αγωνία μέχρι το φινάλε που βρέθηκαν να είναι στην κόψη του ξυραφιού. Μάλιστα και στις δύο αναμετρήσεις αυτή του Ορχομενού με τον Πανθυρεατικό και τον Ερμή με την Τεγέα υπάρχουν και παράπονα των γηπεδούχων για τις διαιτησίες.

Οι man of match της 5ης αγωνιστικής: Ο Γιάννης Σταμάτης του Ορχομενού και ο Νίκος Σακελλαρίου του Ερμή μοιράζονται τον τίτλο γι' αυτή την εβδομάδα. Ο πρώτος με το πολύ ωραίο τέρμα που σημείωσε και ο δεύτερος με τις εξαιρετικές επεμβάσεις που πραγματοποίησε.

Αποτελέσματα

Νικηταράς Δολιανών-Δόξα Μεγαλόπολης 0-6

Λεωνίδιο-Κορακοβούνι 3-0

Ορχομενός Λεβιδίου-Πανθυρεατικός 1-1

Μαντινειακός-Ολυμπιακός Λεωνιδίου 1-0

Απόλλων Τυρού-ΑΕΚ Τρίπολης 0-5

Ερμής Μελιγούς-Τεγέα 2-2

Βαθμολογία

1. ΑΕΚ Τρίπολης 15

2. Λεωνίδιο 12

3. Δόξα Μεγαλόπολης 10

4. Κορακοβούνι 7

5. Τεγέα 7

6. Βρασιές 6

7. Ορχομενός 5

8. Μαντινειακός 5

9. Πανθυρεατικός 5

10. Ερμής 5

11. Απόλλωνας Τυρού 3

12. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 1

13. Νικηταράς 0

Επόμενη αγωνιστική

Ερμής Μελιγούς-Ορχομενός Λεβιδίου

Πανθυρεατικός-Απόλλων Τυρού

Τεγέα-Λεωνίδιο

ΑΕΚ Τρίπολης-Μαντινειακός

Κορακοβούνι-Βρασιές

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Νικηταράς Δολιανών

ρεπό: Δόξα Μεγαλόπολης

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio