Το πανόραμα της 18ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Δευ, 04/03/2019 - 08:55
Image

Η ΑΕΚ Τρίπολης με χαρακτηριστική ευκολία πέρασε και το εμπόδιο του Απόλλωνα Τυρού κρατώντας την διαφορά της από το δεύτερο Λεωνίδιο που πέρασε άνετα από την έδρα του Κορακοβουνίου για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

18 γκολ ήταν συνολικά που μπήκαν στα Αρκαδικά γήπεδα της πρώτης κατηγορίας σε 5 αναμετρήσεις σε μια καλή βάση παραγωγικότητας αγωνιστική με 3 νίκες γηπεδούχων, ένα διπλό και μία ισοπαλία.

Στα αποτελέσματα της δέκατης όγδοης αγωνιστικής εκτός από την νίκη της ΑΕΚ Τρίπολης επί του Απόλλωνα Τυρού και το διπλό του Λεωνιδίου στο Κορακοβούνι είχαμε επίσης την νίκη του Ολυμπιακού επί του Μαντινειακού και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τον Πανθυρεατικό ενώ στο Τεγέα - Ερμής είχαμε το μοναδικό ισόπαλο αποτέλεσμα.

Άξιο αναφοράς ο φοβερός δεύτερος γύρος του Ολυμπιακού με 12 βαθμούς σε 5 παιχνίδια έχοντας 4 νίκες και 1 ήττα από την πρωτοπόρο ΑΕΚ Τρίπολης όντας η πιο φορμαρισμένη ομάδα των τελευταίων αγωνιστικών έχοντας ουσιαστικά τελειώσει με την υπόθεση παραμονή.

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής: Ο Ολυμπιακός όχι απλώς κέρδισε ένα σημαντικό παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική σημασία όπως αυτό με τον Μαντινειακό αλλά κατάφερε να το κάνει μάλιστα και με εμφατικό τρόπο παίρνοντας ένα σπουδαίο αποτέλεσμα που διώχνει κάθε άγχος ενόψει της συνέχειας.

Ο man of match της 18ης αγωνιστικής: Ο Πύργής του Ολυμπιακού Λεωνιδίου πέτυχε 3 από τα 5 συνολικά τέρματα της ομάδας του δείχνοντας και πάλι κομμάτια της εκτελεστικής του δεινότητας, πραγματοποιώντας παράλληλα μία ακόμα πειστική και ουσιαστική εμφάνιση.

Αποτελέσματα

Δόξα Μεγαλόπολης-Νικηταράς 3-0 α.α.

ΑΕΚ Τρίπολης-Απόλλωνας Τυρού 5-0

Πανθυρεατικός-Ορχομενός 1-0

Ολυμπιακός-Μαντινειακός 5-1

Κορακοβούνι-Λεωνίδιο 0-4

Τεγέα- Ερμής Μελιγούς 1-1

Ρεπό: Βρασιές

Βαθμολογία

1. ΑΕΚ Τρίπολης 48

2. Λεωνίδιο 41

3. Δόξα Μεγαλόπολης 30

4. Ορχομενός 24

5. Ερμής Μελιγούς 24

6. Πανθυρεατικός 23

7. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 22

8. Τεγέα 21

9. Κορακοβούνι 19

10. Απόλλωνας Τυρού 16

11. Μαντινειακός 15

12. Βρασιές 13

13. Νικηταράς -

Επόμενη αγωνιστική

Νικηταράς-Ολυμπιακός Λεωνιδίου 0-3 α.α.

Βρασιές-Κορακοβούνι

Μαντινειακός-ΑΕΚ Τρίπολης

Λεωνίδιο-Τεγέα

Απόλλωνας Τυρού-Πανθυρεατικός

Ορχομενός-Ερμής Μελιγούς

Ρεπό: Δόξα Μεγαλόπολης

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio