Το πανόραμα της 16ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Δευ, 18/02/2019 - 08:59
Image

Η ΑΕΚ Τρίπολης συνεχίζει ακάθεκτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' Αρκαδίας κρατώντας την διαφορά των 4 βαθμών από το δεύτερο Λεωνίδιο μετά το τέλος και της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

18 γκολ ήταν συνολικά που μπήκαν στα Αρκαδικά γήπεδα της πρώτης κατηγορίας σε 5 αναμετρήσεις με τις έδρες να έχουν τον πρώτο λόγο σε μια ιδιαίτερα παραγωγική αγωνιστική βάση των τερμάτων.

Στα αποτελέσματα της δέκατης έκτης αγωνιστικής εκτός από την νίκη της ΑΕΚ επί του Ορχομενού είχαμε επίσης τις νίκες του Ολυμπιακού Λεωνιδίου κόντρα στον Πανθυρεατικό και της Δόξας Μεγαλόπολης επί του Απόλλωνα Τυρού ενώ δύο ισοπαλίες στο ίδιο γήπεδο είχαμε στους αγώνες του Βρασιών με τον Μαντινειακό και του Κορακοβουνίου με την Τεγέα.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως η κατάσταση στην ουρά μετά το ισόπαλο ντέρμπι των Βρασιών με τον Μαντνειακό παραμένει ως έχει με τον Ολυμπιακό να είναι ο κερδισμένος ανοίγοντας την απόσταση του από την ζώνη του υποβιβασμού τους 6 βαθμούς.

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής: Ο Ολυμπιακός καίγονταν για τους βαθμούς και όχι απλώς κατάφερε να πάρει το τρίποντο αλλά το έκανε και με τον πιο πειστικό τρόπο κερδίζοντας με το εμφατικό 4-1 τον Πανθυρεατικό στο Λεωνίδιο κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς στον στόχο του.

Ο man of match της 16ης αγωνιστικής: Τριά γκολ και μία ασίστ είχε ο Κώστας Κολιόπουλος στο ενεργητικό του στην νίκη της ΑΕΚ Τρίπολης επί του Ορχομενού με τον πρώτο σκόρερ της πρώτης κατηγορίας να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο τρίποντο της ομάδας του.

Αποτελέσματα

Νικηταράς-Λεωνίδιο 0-3 α.α.

Βρασιές-Μαντινειακός 1-1

Ολυμπιακός-Πανθυρεατικός 4-1

ΑΕΚ Τρίπολης-Ορχομενός 4-1

Δόξα Μεγαλόπολης-Απόλλωνας Τυρού 4-0

Κορακοβούνι-Τεγέα 1-1

Ρεπό: Ερμής Μελιγούς

Βαθμολογία

1. ΑΕΚ Τρίπολης 42

2. Λεωνίδιο 38

3. Δόξα Μεγαλόπολης 26

4. Ορχομενός 21

5. Ερμής Μελιγούς 20

6. Πανθυρεατικός 20

7. Τεγέα 20

8. Κορακοβούνι 19

9.  Ολυμπιακός Λεωνιδίου 16

10. Απόλλωνας Τυρού 16

11. Μαντινειακός 14

12. Βρασιές 10

13. Νικηταράς -

Επόμενη αγωνιστική

Βρασιές-Νικηταράς 3-0 α.α.

Μαντινειακός-Δόξα Μεγαλόπολης

Πανθυρεατικός-ΑΕΚ Τρίπολης

Ερμής Μελιγούς-Κορακοβούνι

Απόλλωνας Τυρού-Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Ορχομενός-Τεγέα

Ρεπό: Λεωνίδιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio