Το πανόραμα της 14ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Δευ, 04/02/2019 - 09:06
Image

Ολοκληρώθηκε η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας με την ΑΕΚ Τρίπολης να περνάει και το εμπόδιο της Δόξας και να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής νιώθοντας ωστόσο την ανάσα του Λεωνιδίου.

17 γκολ ήταν συνολικά που μπήκαν στα Αρκαδικά γήπεδα της πρώτης κατηγορίας σε 6 αναμετρήσεις με τον Ερμή Μελιγούς να πετυχαίνει στην Τρίπολη το μεγαλύτερο σκορ της αγωνιστικής.

Στα αποτελέσματα της δέκατης τέταρτης αγωνιστικής εκτός από την νίκη της ΑΕΚ στην Μεγαλόπολη και την άνετη νίκη του Λεωνιδίου επί του Απόλλωνα Τυρού είχαμε το διπλό του Ερμή κόντρα στον Μαντινειακό, την ισοπαλία ανάμεσα στις Βρασιές και τον Παναρκαδικό στον Άγιο Ανδρέα και την σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού Λεωνιδίου απέναντι στον Ορχομενό Λεβιδίου.

Άξιο αναφοράς η τέταρτη συνεχόμενη ήττα του Μαντινειακού στο πρωτάθλημα που τον κρατά χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα αλλά και η έκτη ισοπαλία των Βρασιών σε 14 αγωνιστικές όντας δεύτερη πίσω απόν Απόλλωνα Τυρού στις ισοπαλίες.

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής: Η ΑΕΚ Τρίπολης στο ντέρμπι της αγωνιστικής με την Δόξα πήρε την νίκη και το διπλό κάνοντας το με τρόπο ομάδας που διαθέτει μέταλλο. Οι κιτρινόμαυροι παρότι αγωνίστηκαν με παίχτη λιγότερο βρήκαν τον τρόπο να φύγουν νικητές από την Μεγαλόπολη.

Ο man of match της 13ης αγωνιστικής: Ο τίτλος μοιράζεται σε δύο νέα πρόσωπα του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας που αγωνίζονται στην ίδια πόλη αλλά σε ξεχωριστές ομάδες. Τόνι Χαλίλι για το Λεωνίδιο και Λάζαρος Αβίντογλου για τον Ολυμπιακό συστήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στον Αρκαδικό ποδοσφαιρικό κοινό με δύο γκολ δίνοντας σημαντικές νίκες στις ομάδες τους.

Α' Αρκαδίας

Δόξα Μεγαλόπολης-ΑΕΚ Τρίπολης 0-2

Βρασιές-Πανθυρεατικός 0-0

Μαντινειακός-Ερμής Μελιγούς 1-5

Λεωνίδιο-Απόλλωνας Τυρού 4-1

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Ορχομενός Λεβιδίου 3-1

Νικηταράς-Τεγέα 0-3 α.α.

Ρεπό: Κορακοβούνι

Βαθμολογία

1. ΑΕΚ Τρίπολης 36

2. Λεωνίδιο 34

3. Δόξα Μεγαλόπολης 20

4. Πανθυρεατικός 20

5. Τεγέα 19

6. Κορακοβούνι 18

7. Ορχομενός 18

8. Ερμής Μελιγούς 17

9.  Ολυμπιακός Λεωνιδίου 13

10. Απόλλωνας Τυρού 13

11. Μαντινειακός 12

12. Βρασιές 9

13. Νικηταράς -

Επόμενη αγωνιστική

Ερμής Μελιγούς-Νικηταράς 3-0 α.α.

Απόλλωνας Τυρού-Βρασιές

ΑΕΚ Τρίπολης-Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Λεωνίδιο-Μαντινειακός

Πανθυρεατικός-Δόξα Μεγαλόπολης

Ορχομενός-Κορακοβούνι

Ρεπό: Τεγέα

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio