Το πανόραμα της 13ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Δευ, 28/01/2019 - 08:50
Image

Ολοκληρώθηκε η 13η αγωνιστική και τελευταία για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας με την ΑΕΚ Τρίπολης μετά την γκέλα του Λεωνιδίου να επιστρέφει στην κορυφή και να παίρνει τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα.

12 γκολ ήταν συνολικά που μπήκαν στα Αρκαδικά γήπεδα της πρώτης κατηγορίας σε 6 αναμετρήσεις με την ΑΕΚ Τρίπολης να πετυχαίνει το σκορ της αγωνιστικής κόντρα στις Βρασιές με τις έδρες να έχουν τον πρώτο λόγο μιας και δεν είχαμε κανένα διπλό.

Στα αποτελέσματα της δέκατης τρίτης αγωνιστικής εκτός από την άνετη νίκη της ΑΕΚ επί των Βρασιών είχαμε την πρώτη ήττα του Λεωνιδίου στο Άστρος με τον Πανθυρεατικό να παίρνει το κλασικό ντέρμπι της Κυνουρίας, την πολύ σημαντική νίκη της Τεγέας κόντρα στον Μαντινειακό, την νίκη οξυγόνο του Απόλλωνα Τυρού επί του Ερμή Μελιγούς αλλά και την λευκή ισοπαλία ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λεωνιδίου και την Δόξα Μεγαλόπολης.

Άξιο αναφοράς η πρώτη νίκη του Απόλλωνα Τυρού που έρχεται σε ένα κομβικό σημείο καθώς είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα στην μεγάλη μάχη που δίνει με στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής: Τα ντέρμπι του Πανθυρεατικού με το Λεωνίδιο έχουν παραδοσιακά την δική τους άγρια πολλές φορές ομορφιά. Η ομάδα του Άστρους κέρδισε τους ερυθρόλευκους γκρεμίζοντας τους από την κορυφή που ανέβηκαν την προηγούμενη αγωνιστική και υποχρεώνοντας τους στην πρώτη τους εφετινή ήττα.

Ο man of match της 13ης αγωνιστικής: Ο τίτλος του πολυτημότερου της αγωνιστικής αυτής πηγαίνει στον Γιάννη Κωνσταντόπουλο της Τεγέας. Ο έμπειρος τερματοφύλακας των πράσινων ήταν σταθερός σε όλο το παιχνίδι κόντρα στον Μαντινειακό και με δύο σωτήριες επεμβάσεις στο δεύτερο ημίχρονο κράτησε το μηδέν για να πάρει η ομάδα του την νίκη.

 Αποτελέσματα

Τεγέα-Μαντινειακός 1-0

Πανθυρεατικός-Λεωνίδιο 2-0

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Δόξα Μεγαλόπολης 0-0

ΑΕΚ Τρίπολης-Βρασιές 5-1

Απόλλων Τυρού-Ερμής Μελιγούς 2-1

Βαθμολογία

1. ΑΕΚ Τρίπολης 33

2. Λεωνίδιο 31

3. Δόξα Μεγαλόπολης 20

4. Πανθυρεατικός 19

5. Ορχομενός 18

6.  Κορακοβούνι 18

7. Τεγέα 16

8. Ερμής Μελιγούς 14

9.  Απόλλωνας Τυρού 13

10. Μαντινειακός 12

11. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 10

12. Βρασιές 8

13. Νικηταράς -

Επόμενη αγωνιστική

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Ορχομενός

Δόξα Μεγαλόπολης-ΑΕΚ Τρίπολης

Νικηταράς-Τεγέα α.α.

Βρασιές-Πανθυρεατικός

Μαντινειακός-Ερμής Μελιγούς

Λεωνίδιο-Απόλλωνας Τυρού

Ρεπό: Κορακοβούνι

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio