Το πανόραμα της 12ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Δευ, 21/01/2019 - 08:40
Image

Ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας με το Λεωνίδιο να είναι ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι κορυφής ρίχνοντας την ΑΕΚ Τρίπολης από την πρώτη θέση με την ομάδα της Νότιας Κυνουρίας να αναρριχείται αυτή.

15 γκολ ήταν συνολικά που μπήκαν στα Αρκαδικά γήπεδα της πρώτης κατηγορίας σε 6 αναμετρήσεις στην πρώτη αγωνιστική για το 2019 με τις ισοπαλίες να έχουν τον πρώτο λόγω καθώς είχαμε τρεις, δύο νίκες για τους γηπεδούχους και ένα διπλό.

Στα αποτελέσματα της δωδέκατης αγωνιστικής το Λεωνίδιο κέρδισε την ΑΕΚ Τρίπολης, όπως και η Δόξα Μεγαλόπολης τον Ορχομενό Λεβιδίου και το Κορακοβούνι εκτός έδρας τον Μαντινειακό, ισοπαλίες είχαμε στους αγώνες του Απόλλωνα Τυρού με την Τεγέα, των Βρασιών με τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου και του Ερμή Μελιγούς με τον Πανθυρεατικό.

Άξιο αναφοράς η 7η ισοπαλία του Απόλλωνα Τυρού σε 12 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα που τον κατατάσσουν ως την ομάδα με τα περισσότερα "Χ" στην Α' Αρκαδίας αλλά και η πρώτη ήττα της ΑΕΚ Τρίπολης.

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής: Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την νίκη του Λεωνιδίου επί της ΑΕΚ Τρίπολης. Οι ερυθρόλευκοι πήραν το ντέρμπι και πλέον βρίσκονται μόνη στην κορυφή σε μια άκρως αμφίρροπη μάχη που αναμένεται να συνεχιστεί για την ανάδειξη του νέου πρωταθλητή.

Ο man of match της 10ης αγωνιστικής: Ο Σπύρος Βερβεσός του Λεωνιδίου παίρνει τον συγκεκριμένο τίτλο όχι μόνο για το γκολ που πέτυχε αλλά και για την εξαιρετική του εμφάνιση όντας από τους πιο κινητικούς σε έναν τόσο βαρύ αγωνιστικό χώρο από την βροχή.

Αποτελέσματα

Ερμής Μελιγούς-Πανθυρεατικός 1-1

Απόλλων Τυρού-Τεγέα 2-2

Μαντινειακός-Κορακοβούνι 0-1

Δόξα Μεγαλόπολης-Ορχομενός Λεβιδίου 2-1

Βρασιές-Ολυμπιακός 1-1

Λεωνίδιο-ΑΕΚ Τρίπολης 2-1

Βαθμολογία

1. Λεωνίδιο 31

2. ΑΕΚ Τρίπολης 30

3. Δόξα Μεγαλόπολης 19

4. Ορχομενός 18

5. Πανθυρεατικός 16

6.  Κορακοβούνι 15

7. Ερμής Μελιγούς 14

8. Τεγέα 13

9.  Μαντινειακός 12

10. Απόλλωνας Τυρού 10

11. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 9

12. Βρασιές 8

13. Νικηταράς -

Επόμενη αγωνιστική

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Δόξα Μεγαλόπολης

Κορακοβούνι-Νικηταράς Δολιανών

ΑΕΚ Τρίπολης-Βρασιές

Τεγέα-Μαντινειακός

Πανθυρεατικός-Λεωνίδιο

Απόλλων Τυρού-Ερμής Μελιγούς

Ρεπό: Ορχομενός Λεβιδίου

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio