Το πανόραμα της 11ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Δευ, 24/12/2018 - 09:47
Image

Ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας με την ΑΕΚ Τρίπολης να κάνει μόνη πρώτη Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά την απρόσμενη γκέλα του Λεωνιδίου.

14 γκολ ήταν συνολικά που μπήκαν στα Αρκαδικά γήπεδα της πρώτης κατηγορίας σε 5 αναμετρήσεις με τις έδρες να έχουν τον πρώτο λόγω καθώς είχαμε 4 άσους, 2 ισοπαλίες και κανένα διπλό.

Στα αποτελέσματα της ενδέκατης αγωνιστικής η ΑΕΚ κέρδισε στην Τρίπολη τον Ερμή Μελιγούς, ο Ολυμπιακός σταμάτησε το Λεωνίδιο υποχρεώνοντας το σε ισοπαλία, η Δόξα επέστρεψε στις νίκες επί των Βρασιών, ο Πανθυρεατικός κέρδισε με ανατροπή την Τεγέα ενώ Κορακοβούνι και Απόλλωνας Τυρού μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Άξιο αναφοράς η 6η ισοπαλία του Απόλλωνα Τυρού σε 11 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα που τον κατατάσσουν ως την ομάδα με τα περισσότερα "Χ" στην Α' Αρκαδίας με την συμπλήρωση των 2/3 του πρώτου γύρου.

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής: Δίχως αμφιβολία η ισοπαλία του Ολυμπιακού με το Λεωνίδιο στο ντέρμπι της πόλης μιας και μιλάμε για την έκπληξη της αγωνιστικής. Ο συντοπίτης Ολυμπιακός μπλόκαρε το Λεωνίδιο υποχρεώνοντας το στην πρώτη του απώλεια ενώ παράλληλα έδειξε πόσο ανταγωνιστικός είναι στην μάχη που δίνει για την παραμονή.

Ο man of match της 10ης αγωνιστικής: Ο Δημοσθένης Δήμος μπορεί να μην σκόραρε στο ντέρμπι με τον Ερμή έκανε όμως όλα τα υπόλοιπα. Το μυαλό της ΑΕΚ στον χώρο του κέντρου, ο παίχτης που ξέρει που και πότε θα επέμβει στο παιχνίδι της ομάδας του. Η αξία και η εμπειρία του είναι τεράστια δείχνοντας το και κόντρα στον Ερμή Μελιγούς.

 Αποτελέσματα

ΑΕΚ Τρίπολης-Ερμής Μελιγούς 2-0

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Λεωνίδιο 1-1

Ορχομενός-Νικηταράς 3-0 α.α.

Πανθυρεατικός-Τεγέα 3-1

Κορακοβούνι-Απόλλων Τυρού 2-1

Δόξα Μεγαλόπολης-Βρασιές 3-0

Ρεπό: Μαντινειακός

Βαθμολογία

1. ΑΕΚ Τρίπολης 30

2. Λεωνίδιο 28

3. Ορχομενός 18

4. Δόξα Μεγαλόπολης 16

5. Πανθυρεατικός 15

6.  Ερμής Μελιγούς 13

7. Τεγέα 12

8. Μαντινειακός 12

9.  Κορακοβούνι 12 

10. Απόλλωνας Τυρού 9

11. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 8

12. Βρασιές 7

13. Νικηταράς -

Επόμενη αγωνιστική

Δόξα Μεγαλόπολης-Ορχομενός Λεβιδίου

Βρασιές-Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Μαντινειακός-Κορακοβούνι

Λεωνίδιο-ΑΕΚ Τρίπολης

Απόλλων Τυρού-Τεγέα

Ερμής Μελιγούς-Πανθυρεατικός

ρεπό: Νικηταράς Δολιανών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio