Οι Βρασιές των εκπλήξεων και των υπερβάσεων

Δευ, 30/09/2019 - 15:35
Image

Ο θεσμός του Κυπέλλου παραδοσιακά σε όλες τις χώρες του κόσμου και σε όλες τις κατηγορίες κρύβει τις δικές του ξεχωριστές εκπλήξεις και δημιουργεί τις δικές του μοναδικές ποδοσφαιρικές ιστορίες.

Μέσα αυτό το mood δε θα μπορούσε να λείπει και θεσμός του Κυπέλλου Αρκαδίας με τις Βρασιές να αποτελούν την μεγάλη έκπληξη έχοντας εξασφαλίσει έπειτα από χρόνια την πρόκριση της στα εφετινά ημιτελικά.

Η ομάδα του Αγίου Ανδρέα που θα αγωνίζεται στο νέο πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας είναι η μοναδική πλην αυτών της πρώτης κατηγορίας και πιθανόν των εκπροσώπων μας στη Γ' Εθνική και δη του Παναρκαδικού και της ΑΕΚ Τρίπολης που συνεχίζει στους "4" του θεσμού.

Έπειτα από την σπουδαία πρόκριση στη Μελιγού επί του Ερμή οι Βρασιές πέταξαν έξω ακόμα μία ομάδα της Α' Αρκαδίας επικρατώντας στη Γ' φάση του Ολυμπιακού Λεωνιδίου με 1-0 στο Άγιο Ανδρέα με γκολ του Λεπετζή στο 91ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι κιτρινόμαυροι της Βόρειας Κυνουρίας έχουν αποκλείσει σε δύο διαδοχικούς γύρους και στους πρώτους τους επίσημους αγώνες δύο ομάδες από την Α' Αρκαδίας με ποιητικά ρόστερ, υψηλές φιλοδοξίες που αναμένεται να έχουν ανταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας του τοπικού ποδοσφαίρου του νομού μας.

Οι Βρασιές στο νέο τους ξεκίνημα και στην καινούρια σελίδα που ανοίγουν από αυτή την χρονιά δείχνουν πως είναι εδώ και πως παραμένουν μια σταθερή αξία στα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού μας.

Και αν η πρόκριση επί του Ερμή θεωρήθηκε (και ήταν) τεράστια έκπληξη νίκη και επί του Ολυμπιακού Λεωνιδίου ίσως να αποτελεί την απόδειξη πως τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να είναι τυχαίο πόσο μάλλον σε ένα σωματείο που διαθέτει ικανούς ποδοσφαιριστές, έναν νέο και φιλόδοξο προπονητή (Βαγγέλης Αδαμογιάννης) και μια διοίκηση που χτίζει με πλάνο μια ομάδα με παρόν και μέλλον.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως η ποδοσφαιρική χρονιά για τις Βρασιές ξεκίνησε με υπέρβαση στον θεσμό του Κυπέλλου με το ταξίδι να συνεχίζεται και με επόμενο στόχο την επιστροφή της ομάδας στην Α' Αρκαδίας όπως επιθυμούν οι άνθρωποι του σωματείου τοποθετώντας το ως τον μεγάλο στόχο αναφορικά πάντα με το πρωτάθλημα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio