Ο Σακελλαρίου βλέπει Τεγέα και «πετάει» (vid)

Δευ, 04/03/2019 - 11:19
Image

Παιχνίδια συμπτώσεων που η μοίρα τα προστάζει και δημιουργούν τις δικές τους μικρές και όμορφες ποδοσφαιρικές ιστορίες όπως συμβαίνει με τον Νίκο Σακελλαρίου στα παιχνίδια του με την Τεγέα και ιδιαίτερα στο γήπεδο της Κάρτσοβας.

Το ότι ο Νίκος Σακελλαρίου είναι ένας από τους καλύτερους Αρκάδες τερματοφύλακες δεν αποτελεί είδηση καθώς η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια στις ποδοσφαιρικές κατηγορίες του νομού μας το έχει επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο.

Στο ισόπαλο 1-1 της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας ο υψηλόσωμος κίπερ από την Βόρεια Κυνουρία πραγματοποίησε 4 πολύ μεγάλες αποκρούσεις εκ των οποίων οι δύο ήταν αυτό που λέμε "αεροπλανικές" καθώς αναγκάστηκε να απογειωθεί.

Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονο στο δυνατό σουτ του Σταύρου Τζήλου από το ύψος της περιοχής διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ και στο δεύτερο ημίχρονο σε ωραία προσπάθεια του Χρήστου Καραμπέτσου με τον Νίκο Σακελλαρίου να εκτινάσσεται στο παραθυράκι του διώχνοντας και πάλι σε κόρνερ.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Σακελλαρίου και πάλι κόντρα στην Τεγέα έχει πραγματοποιήσει σπουδαία εμφάνιση έχοντας στο ενεργητικό του ίσως μία από τις καλύτερες περσινές επεμβάσεις σε σουτ του Θοδωρή Μπέλτσου που έδιωξε σε κόρνερ πριν από 15 περίπου μήνες στο ίδιο γήπεδο τον Δεκέμβριο του 2018.

Στο εφετινό παιχνίδι της Κυριακής 4 Μαρτίου ο ανίκητος σε τουλάχιστον 4 περιπτώσεις Νίκος Σακελλαρίου τελικά είδε την μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα από τον Νίκο Λάγκα που έδωσε την λύση για την Τεγέα για το τελικό 1-1.

Ο Νίκος Σακελλαρίου το πρώτο Σάββατο του Μαρτίου του 2019 στο ίδιο γήπεδο, με την ίδια ομάδα αντίπαλο αποτελεί ξανά τον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης της Τεγεάς με τον Ερμή Μελιγούς.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το άρθρο και το βίντεο για τον Νίκο Σακελλαρίου από τον περσινό αγώνα κόντρα στην Τεγέα και την εκπληκτική του απόκρουση στο σουτ του Θοδωρή Μπέλτσου.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio