Ο Πανθυρεατικός της ισορροπίας

Πέμ, 07/03/2019 - 10:46
Image

Ο Πανθυρεατικός βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας αναζητώντας μέχρι τ0ο τέλος της χρονιάς το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι περσινοί πρωταθλητές δεν θα υπερασπιστούν το στέμμα τους ωστόσο παραμένουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και ένα πολύ καλό και δυνατό σύνολο που κυρίως στο Άστρος αποκτούν μια άλλη μεγαλύτερη δυναμική.

Ένα από τα στατιστικά στοιχεία που ξεχωρίζουν και έχουν την σημασία τους στην πορεία των κιτρινόμαυρων σε αυτές της 18 αγωνιστικές της Α' Αρκαδίας είναι η σχεδόν απόλυτη ισορροπία που προκύπτει στους αριθμούς τους αλλά και στα αποτελέσματα .

Ο Πανθυρεατικός από την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετράει 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες έχοντας επίσης 24 τέρματα ενεργητικό και 23 παθητικό στο σύνολο επιβεβαιώνοντας τα γραφόμενα.

Πρώτοι σκόρερ των Αστρινών είναι οι Ραφτόπουλος και Χαρμπαλής που έχουν πετύχει από πέντε γκολ έκαστος ενώ σημαντικές βοήθειες στο σκοράρισμα έχουν δώσει και οι Αγγελόπουλος και Αδάμης.

Ένα ακόμα στοιχείο που έχει την αξία του να αναφερθεί είναι οι ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές που έχουν δοθεί από τον Πανθυρεατικό με το ανέβασμα αρκετών ταλέντων από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio