Νίκη για την Εθνική με τον Κουρμπέλη βασικό

Παρ, 16/11/2018 - 10:32
Image

Η Εθνική μας ομάδα χωρίς να εντυπωσιάσει κέρδισε με 1-0 την Φινλανδία στο ΟΑΚΑ στο ντεμπούτο του Άγγελου Αναστασιάδη στον γαλανόλευκο πάγκο με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να αγωνίζεται στο βασικό σχήμα όντας στις αρχικές επιλογές του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού.

Η πρώτη παρουσία του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής ως ομοσπονδιακού τεχνικού συνοδεύτηκε με νίκη επί της Φινλανδίας για το UEFA Nations League και αρκετά θετικά μηνύματα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η Εθνική κυνήγησε το γκολ από την αρχή, ενώ και αφού το πέτυχε, προσπάθησε για το δεύτερο τέρμα που θα την έβαζε σε τροχιά πρόκρισης. Τελικά δεν τα κατάφερε, όμως μένει η σοβαρή προσπάθεια και το γεγονός ότι υπήρχε μεγάλη διάθεση για τη νίκη. Το γκολ της νίκης σημειώθηκε στο 25’. Ο Τοροσίδης μετά από ωραία ενέργεια από τη δεξιά πλευρά σέντραρε στον ολομόναχο στη μικρή περιοχή Πέλκα, αυτός είδε την εξ επαφής κεφαλιά του να αποκρούεται από τον Χραντέσκι, αλλά και τον Γκράνλουντ όπως έπεφτε να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0, που έμμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Ελλάδα (Άγγελος Αναστασιάδης): Βλαχοδήμος, Τοροσίδης, Μανωλάς (28’ Σιόβας), Παπασταθόπουλος, Κούτρης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Πέλκας (84’ Μπακασέτας), Φορτούνης, Μήτρογλου (69’ Κουλούρης)

Φινλανδία (Μάρκου Κανέρβα): Χραντέσκι, Αραγιούρι, Γκράνλουντ, Τοίβιο, Καμαρά, Λουντ, Πούκι (93’ Λαμ), Καούκο, Σοΐρι (74’ Γένσεν), Ουρόνεν, Τουομίνεν (83’ Πίρινεν).

* Στον αγώνα κόπηκαν 6.376 εισιτήρια.

* Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Ουγγαρία-Εσθονία 2-0.

Η βαθμολογία (League C, Group 2):

1. Φινλανδία    12

2. Ελλάδα         9 

3. Ουγγαρία      7

4. Εσθονία        1

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio