Νέος προπονητής στον Ερμή Μελιγούς ο Κώστας Καλογιαννίδης

Δευ, 10/06/2019 - 19:13
Image

Ο Ερμής Μελιγούς με ανακοίνωση του γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Καλογιαννίδη πυροδοτώντας την πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή "βόμβα" του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Ο Κώστας Καλογιαννίδης φεύγει ως πρωταθλητής από την ΑΕΚ Τρίπολης την οποία οδήγησε στον τίτλο έπειτα από 30 ολόκληρα χρόνια ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην προπονητική του καριέρα στην Μελιγού η οποία αναμένεται να έχει υψηλούς και πρωταγωνιστικούς στόχους και μεγάλες φιλοδοξίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή Μελιγούς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Ερμής Μελιγούς, έχοντας ως στόχο την δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Κωνσταντίνο Καλογιαννίδη.

Ο έμπειρος προπονητής, είναι γνώστης του Αρκαδικού ποδοσφαίρου, ενώ την χρονιά που πέρασε. κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας με την ομάδα της Α.Ε.Κ. Τρίπολης.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ερμή και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων μας καθώς και σωματική και ψυχική υγεία.

Σχόλια επισκεπτών

Εκεί στη Μελιγού δεν παίζεστε με τίποτα βρε αδέρφια...Μια χούφτα άνθρωποι με μεράκι,θέληση μα πάνω απ΄ όλα μόνοιασμα στα δύσκολα, είσαστε για μεγαλύτερα πράγματα αν οι συγκυρίες το επέτρεπαν ...Πάντα πρωτοπόροι να είσαστε σε όλα....Κι όταν λέμε σε όλα το εννοούμε. Μπράβο σας.

Η χρονια φετος τελειωσε με τον ερμη ψηλα στην βαθμολογια.ειναι ενα σοβαρο και οργανωμενο σωματειο με ανθρωπους που αγαπουν τον συλλογο και θελουν να το βλεπει να προοδευει.Η επιλογη του κ. Καλογιαννιδη μπορει να αποδειχτει καταλυτικη για την πορεια του ερμη.Σοβαροτης, γνωσεις,αντιληπτικη ικανοτητα, εμπειρια θα σταθουν εφαλτηριο της ομαδας την νεα αθλητικη χρονια.

Πράγματι ΕΡΜΗΣ σημαίνει τρόπος ζωής και στάση συμπεριφοράς. Χρόνια τώρα τα ΔΣ της ομάδας χάριν στο δέσιμο που υπάρχει και τον αλληλοσεβασμό, έχουν πετύχει πάρα πολλά, προσέξτε όμως μια λεπτομέρεια, με κέντρο τον άνθρωπο.Καλή συνέχεια!

Καλά που το πάνε εκεί στη μελιγού μια χούφτα ανθρώποι τέτοια οργάνωση και τέτοια θέληση και αγάπη για τους συλλόγους,κάτι καλό πρέπει να κάνουν μήπως πρέπει να πάρουμε παράδειγμα όλοι μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio