Νεο Δ.Σ. και υψηλές φιλοδοξίες για τον Πανθυρεατικό

Tue, 18/06/2019 - 14:35

Το νέο του ΔΣ με τον Γιώργο Μπάρλα να αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου του Πανθυρεατικού ανακοινώθηκε από την ομάδα του Άστρους η οποία αναμένεται να έχει υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στο πρωτάθλημα και το κύπελλο Αρκαδίας.

Αναλυτικά

Την Κυριακή 29 Μαΐου 2019 συνεδρίασε το νέο Δ.Σ. του «ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ Α.Ο. ΑΣΤΡΟΥΣ», όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές που διεξήχθησαν και με την με αριθμό 8/2019 απόφασή του συγκροτήθηκε σε σώμα, σύμφωνα με το καταστατικό του Σωματείου, το οποίο έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Μπάρλας Κ. Γεώργιος

Α’ Αντιπρόεδρος: Χασαπογιάννης Γεώργιος

Β’ Αντιπρόεδρος: Θεοδώρου Αθανάσιος 

Γ. Γραμματέας: Κουτίβα Ευδοκία

Ταμίας: Καμπύλης Βασίλειος

Γεν. Αρχηγοί : Δικαίος Βλάσης, Δικαίος Ιωάννης

Μέλη: Δικαίος I. Δημήτριος, Ιατρίδης Κωνσταντίνος, Καψάλης Σωτήριος, Μαγκλής Ανδρέας

Αναπληρωματικά μέλη: Αδάμης Παναγιώτης, Βλαχάκης Αναστάσιος, Βλαχάκης Ευστάθιος, Κούρος Ηλίας, Μακρής Γεώργιος, Μπάρλας Δημήτριος, Μπόνος Κωνσταντίνος, Τσιώρος Ι. Γεώργιος, Πετράκης Σπύρος, Σαβούρδος Πέτρος, Τσιώρος Δ. Κωνσταντίνος.

Το νέο Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη του σωματείου για την έμπρακτη στήριξή τους. Ευχαριστεί το απερχόμενο Δ.Σ. για την εξαιρετική προσπάθεια και τη χρηστή διοίκηση και υπόσχεται ότι θα παραμείνει πιστό στους στόχους της ομάδας, έχοντας τον «Πανθυρεατικό Α.Ο» πάντα πρωταγωνιστή.

Το Δ.Σ.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio