Νέα εποχή με στροφή σε όλα τα σπορ από τις Βρασιές

Tue, 18/06/2019 - 10:43

Οι Βρασιές πραγματοποίησαν το ΔΣ το περασμένο Σάββατο 16 Ιουνίου και μια νέα σελίδα ανοίγει για σωματείο που είναι έτοιμο να μπει για τα καλά σε μια καινούρια εποχή γεμάτη αθλητισμό.

Οι αποφάσεις του ΔΣ βάζουν το σωματείο του Αγίου Ανδρέα κυριολεκτικά σε μία νέα εποχή ανοίγοντας παράλληλα πόρτες προς τον αθλητισμό και σε άλλα σπορ εκτός από αυτό του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναφορικά με την ποδοσφαιρική ομάδα οι Βρασιές θα δώσουν κανονικά το παρών στο πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας με την ομάδα να ξεκινά τον προγραμματισμό της έχοντας υψηλές βλέψεις και προσδοκίες έτσι ώστε να επιστρέψει και πάλι στα γήπεδα της μεγάλης κατηγορίας κάτι που συνηγορεί στο συμπέρασμα πως πλην από την διατήρηση του κορμού θα γίνουν και κινήσεις μεταγραφικής ενίσχυσης.

Ωστόσο από εδώ και στο εξής ο Άγιος Ανδρέας εκτός από την ομάδα ποδοσφαίρου αναμένεται να δημιουργήσει και τμήμα αντισφαίρισης αλλά και τμήματα εκμάθησης θαλασσίων σπορ με το πλάνο του να περιλαμβάνει ξεκάθαρα την διεύρυνση του σωματείου σε ένα πολυδιάστατο αθλητικό επίπεδο.

Όπως εκφράστηκε από χείλι ανθρώπων των Βρασιών στόχος για το σωματείο από εδώ και πέρα δεν θα είναι αυτός καθαυτού ο πρωταθλητισμός αλλά ο αθλητισμός με το σωματείο να διευρύνει τους ορίζοντες του στρέφοντας την προσοχή του στις νέες γενιές του Αγίου Ανδρέα.

 

 

 

Comments

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio