Λεωνίδιο-Νικηταράς Δολιανών 5-0 (vid)

Σάβ, 20/10/2018 - 23:51
Image

Το Λεωνίδιο επικράτησε εύκολα σήμερα το απόγευμα στην έδρα του επί του Νικηταρά Δολιανών με σκορ 5-0, κάνοντας έτσι το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα του αγώνα και προηγήθηκαν μόλις στο 3', όταν ο Χιώτης έκανε επέλαση από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, αρχικά η άμυνα του Νικηταρά κατάφερε να ανακόψει την προσπάθειά του αλλά ο νεαρός Βερβεσός μπήκε στη φάση με πάθος, κέρδισε την μπάλα και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια το Λεωνίδιο επισκέφτηκε αρκετές φορές τα καρέ του Νικηταρά και είχε δοκάρι μετά από σουτ του Γρ. Λάτση, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε έως το 59', όταν ο Μπαιρακτάρι δέχτηκε κάθετη πάσα από τον Ανδ. Κυρίο, απέφυγε όμορφα τους αντιπάλους του και με λόμπα έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Κατσιάβου για το 2-0.

Στο 66' ο βραζιλιάνος Μπαρμπόσα έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή, "χόρεψε" με περίτεχνη ενέργεια την άμυνα του Νικηταρά και με διπλή προσπάθεια (αρχικά απέκρουσε ο τερματοφύλακας Κατσιάβος) έγραψε το 3-0.

Δύο λεπτά αργότερα στο 68' ο Γρ. Λάτσης έκανε ωραία σέντρα από αριστερά και ο Βερβεσός με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 4-0 για το Λεωνίδιο, ανοίγοντας ιδανικά "λογαριασμό" με δύο τέρματα στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο νεοεισελθών στον αγωνιστικό χώρο νεαρός Κωνσταντάς, με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα διαβήτη του Ανδ. Κυρίου.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: leonidion.gr

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio