Κύμα ανανέωσης στους πάγκους της Α' Αρκαδίας

Τετ, 24/07/2019 - 10:11
Image

Μαντινειακός και Α.Ο. Τεγέας ανακοίνωσαν σχεδόν ταυτόχρονα τους νέους τους προπονητές ενόψει της καινούριας αγωνιστικής σεζόν για την Α' Αρκαδίας που αναμένεται να παρουσιάσει πολλές αλλαγές στους πάγκους της μιας και η πλειοψηφία των ομάδων έχει προβεί σε αλλαγές.

Αυτή την στιγμή οι μισές ακριβώς ομάδες της Α' Αρκαδίας δηλαδή οι 6 από τις 12 συνολικά έχουν ανακοινώσει νέους προπονητές και όλα δείχνουν πως θα αυξηθεί ο αριθμός των ομάδων με νέο τεχνικό στον πάγκο τους την νέα σεζόν καθώς δύο ακόμα σωματεία το Λεωνίδιο και ο Ορχομενός βρίσκονται στην αναζήτηση προπονητή. 

Με νέο προπονητή στο καινούριο πρωτάθλημα θα παρουσιαστούν ο Ερμής Μελιγούς έχοντας στον πάγκο του τον Κώστα Καλογιαννίδη, ο Πανθυρεατικός με τον Χρήστο Πούλο, το Κορακοβούνι με τον Γιάννη Αποστολόπουλο, ο Μαντινειακός με τον Σπύρο Λαγό, η Τεγέα με τον Κώστα Ηλιόπουλο και ο Απόλλωνας Τυρού με τον Δημήτρη Κόλλια. 

Σταθεροί στους πάγκους τους μένουν ο Ηλίας Κατσούλας στη Δόξα Μεγαλόπολης, ο Τάσος Ρεντούλης στον Ολυμπιακό Λεωνιδίου αλλά και ο Βαλάντης Γκαργκασούλας με την πρωτοεμφανιζόμενο στην Α' Αρκαδίας ΠΑΟΚ Τρίπολης ενώ δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση για το αν ο Πανιώνιος που είναι η δεύτερη ομάδα που πήρε την άνοδο συνεχίσει με τον Παναγιώυη Καλόμαλο.

Έτσι λοιπόν και με δεδομένο πως περιμένουμε δύο ακόμα προπονητές σε Λεωνίδιο και Ορχομενό βλέπουμε ότι στο νέο πρωτάθλημα το βάπτισμα του πυρός στους πάγκους θα πάρουν δύο παλιοί ποδοσφαιριστές που αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους και είναι ο Σπύρος Λαγός και ο Κώστας Ηλιόπουλος ενώ νέο πρόσωπο θα είναι ο Χρήστος Πούλος που για πρώτη φορά θα καθοδηγήσει ομάδα του νομού μας.

Ηλικιακά και ενώ απομένουν ακόμα δύο ομάδες να μάθουμε τους εκλεκτούς τους ο μικρότερος προπονητής της Α' Αρκαδίας (μέχρι στιγμής) είναι ο Σπύρος Λαγός ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα στον νέο του ρόλο στα 29 του χρόνια με την ομάδα του Μαντινειακού.

Αναλυτικά οι νέοι πάγκοι της Α' Αρκαδίας

Ερμής Μελιγούς: Κώστας Καλογιαννίδης

Κορακοβούνι: Γιάννης Αποστολόπουλος

Πανθυρεατικός: Χρήστος Πούλος

Απόλλωνας Τυρού: Δημήτρης Κόλλιας

Μαντινειακός: Σπύρος Λαγός

Α.Ο. Τεγέας: Κώστας Ηλιόπουλος

Δόξα Μεγαλόπολης: Ηλίας Κατσούλας

Ολυμπιακός Λεωνιδίου: Τάσος Ρεντούλης

ΠΑΟΚ Τρίπολης: Βαλάντης Γκαργκασούλας

Πανιώνιος Μεγαλόπολης: Παναγιώτης Καλόμαλος (;)

Ορχομενός Λεβιδίου: -

Λεωνίδιο: - 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio