Κορυφαία επίθεση στα πρωταθλήματα της Περιφέρειας ο Ερμής Κιβερίου του Σαβούρδου

Πέμ, 29/11/2018 - 11:16
Image

Έχοντας διανύσει 7 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας η ΑΕΚ Τρίπολης που βρίσκεται και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας το απόλυτων νικών είναι μακράν και η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας.

Η ομάδα του Κώστα Καλογιαννίδη σε 7 αγωνιστικές έχει σημειώσει 26 συνολικά τέρματα αποτέλεσμα του πολύ καλού ποδοσφαίρου και της μεγάλης έφεσης που έχει στο κομμάτι της δημιουργίας φάσεων στις αντίπαλες άμυνες.

Οι κιτρινόμυροι μάλιστα διακρίνονται και για την επιθετική τους πολυφωνία μιας και διαθέτουν 5 ποδοσφαιριστές στις κορυφαίες θέσεις των σκόρερ του πρωταθλήματος με τον Κώστα Κολιόπουλο να βρίσκεται στην κορυφή με 5, τον Γιώργο Αρδάμη να είναι στην δεύτερη θέση έχοντας ένα τέρμα λιγότερο στα 4 και λίγο πιο πίσω να ακολουθούν οι Δημοσθένης Δήμος, Βασίλης Πρίφτης και Φίλιππος Σαλαπάτας με 3.

Μάλιστα ρίχνοντας μια ματιά στα πρωταθλήματα όμορων νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα διακρίνει πως η ΑΕΚ Τρίπολης με τα 26 γκολ σε 7 αγωνιστικές έχει την τρίτη καλύτερη επίδοση καθώς υπάρχουν και ομάδες με περισσότερα παιχνίδια σκοράροντας σχεδόν 3, 7 τέρματα ανά παιχνίδι .

Η καλύτερη επίθεση βάση αριθμών είναι ο Ερμής Κιβερίου στην Αργολίδα ομάδα του Αρκά τεχνικού Άρη Σαβούρδου έχοντας όμως 9 αγωνιστικές παίξει και δεύτερη καλύτερη ο ΑΣ Κορίνθος 2006 επίσης με 9 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της.

Οι καλύτερες επιθέσεις των πρωταθλημάτων ΕΠΣ της Περιφέρειας Πελοποννήσου

1. Ερμής Κιβερίου (Αργολίδα): 9 αγωνιστικές - 31 τέρματα

2. ΑΣ Κόρινθος 2006 (Κορινθία): 9 αγωνιστικές - 29 τέρματα

3. ΑΕΚ Τρίπολης (Αρκαδία): 7 αγωνιστικές - 27 τέρματα

4. Πανγυθεατικός (Λακωνία): 6 αγωνιστικές - 23 τέρματα

5. Απόλλωνας Καλαμάτας (Μεσσηνία): 9 αγωνιστικές - 20 τέρματα

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio