Καλύτερη επίθεση ο Ερμής, καλύτερη άμυνα ο Πανθυρεατικός

Τετ, 13/11/2019 - 17:44
Image

Οι δύο ομάδες της Βόρειας Κυνουρίας, οι δύο εκ των βασικών διεκδικητών ο Ερμής Μελιγούς και ο Πανθυρεατικός βρίσκονται στην κορυφή σε δύο κατηγορίες σε αυτές τις έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Ο Ερμής Μελιγούς η ομάδα του Κώστα Καλογιαννίδη που είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς (5 νίκες, μία ήττα) είναι η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 20 γκολ ενεργητικό σε 7 παιχνίδια όντας παράλληλα και η δεύτερη καλύτερη άμυνα έχοντας δεχτεί 6.

Ο Πανθυρεατικός η ομάδα του Χρήστου Πούλου που είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς (4 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα) είναι η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας καθώς σε 7 αγωνιστικές έχει παραβιαστεί η εστία της 3 φορές ενώ επιθετικά έχει πετύχει 8 τέρματα.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί το γεγονός πως ο Πανθυρεατικός που έχει δεχτεί 3 τέρματα σε 6 αγώνες τα 2 εξ αυτών είναι από το ντέρμπι με τον Ερμή Μελιγούς στην μοναδική ήττα των κιτρινόμαυρων στο εφετινό πρωτάθλημα.

Πρώτος σκόρερ για τον Ερμή Μελιγούς είναι ο νεαρός Παναγιώτης Ράλλιος που είναι πρώτος στον γενικό πίνακα της Α' Αρκαδίας μαζί με τον Σπύρο Βερβεσό του του Λεωνιδίου με 6 ενώ για τον Πανθυρεατικό ο Βασίλης Δριμούρας με 5 από τα 8 συνολικά της ομάδας του είναι το βαρύ πυροβολικό των Αστρινών.

Ο Ερμής έχει σκοράρει σε όλους τους αγώνες που έχει δώσει και ο Πανθυρεατικός έχει καταφέρει να κρατήσει αμυντικά το μηδέν σε 4 από τα 6 συνολικά παιχνίδια πρωταθλήματος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio