Η ιδανική επιστροφή του Κουρόγιωργα με γκολ - πρόκριση (vid)

Sun, 22/09/2019 - 10:45

Ο Νίκος Κουρόγιωργας όχι απλώς επέστρεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς αλλά φρόντισε να το κάνει με τον πιο βροντερό τρόπο με αυτόν δηλαδή που ξέρει πολύ καλά και είναι να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Σχεδόν ένα χρόνο πριν στις 20 Οκτωβρίου 2018 ο Νίκος Κουρόγιωργας στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας ανάμεσα στον Μαντινειακό και τις Βρασιές έπεφτε στο χορτάρι τραυματίας  με πρόβλημα στο δεξί του χέρι κάτι που τον άφησε εκτός για το υπόλοιπο της περσινής σεζόν.

Όλα αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν μιας και ο ταλάντούχος επιθετικός των κιτρινόμαυρων του Αγίου Ανδρέα είναι και πάλι στις επάλξεις κάνοντας ιδανική αρχή στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για το Κύπελλο Αρκαδίας καθώς με το γκολ του οι Βρασιές πήραν την πρόκριση μέσα στη Μελιγού για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Κάπως έτσι λοιπόν ο Νίκος Κουρόγιωργος κάνει την απόλυτη επιστροφή όντας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας του στη Μελιγού στην έκπληξη της δεύτερης φάσης του δευτέρου ομίλου του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Video

Comments

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio