Η φάση που διαμαρτύρεται ο Πανθυρεατικός στο ντέρμπι με τον Ερμή (vid)

Τρί, 22/01/2019 - 11:14
Image

Το παιχνίδι του Ερμή με τον Πανθυρεατικό στην Μελιγού είχε όλα τα στοιχεία του πραγματικού ντέρμπι με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1 με τους Αστρινούς να εκφράζουν παράπονα για ένα ακυρωθέν τέρμα.

Πιο συγκεκριμένα με το σκορ στο 1-1 και ενώ η αναμέτρηση οδεύει προς τα τελευταία λεπτά ο Πανθυρεατικός βγαίνει σε κόντρα επίθεση με τον Αγγελόπουλο να πιάνει ένα πολύ δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με τον συμπαίχτη του Ραφτόπουλο να έχει σύγκρουση με τον αντίπαλο αμυντικό Πολυμενάκο.

Εκεί με υπόδειξη του ρέφερι του αγώνα κ. Αυγερινού το τέρμα του Πανθυρεατικού από τον Αγγελόπουλο δεν μέτρησε για επιθετικό φάουλ του Ραφτόπουλου στον Πολυμενάκο όπως έκρινε ο Αρκάς διαιτητής.

Δείτε στο βίντεο την επίμαχη φάση από τον αγώνα της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας ανάμεσα στον Ερμή Μελιγούς και τον Πανθυρεατικό.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Η στεναχωρια αγαπητέ είναι ολόκληρη δική σας.Πετάξατε τόσα λεφτά,ίσως τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας και το πολύ πολύ να σωθείτε.

Τι κάθεστε σε μια φάση!! (Που πιστεύω ότι ήταν φάουλ.)Εδώ χάθηκαν τόσες ευκαιρίες από τον Πανθυρεατικο!! Το ότι χάνει πολλές ευκαιρίες...αυτό είναι πρόβλημα!! Σίγουρα καλύτερος απ' τον Ερμή!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio