Η Α' Αρκαδίας στην σέντρα

Thu, 04/10/2018 - 10:48

Η ποδοσφαιρική χρονιά στον νομό μας σε τοπικό επίπεδο ξεκινά με την σέντρα της νέας Α' Αρκαδίας το προσεχές Σαββατοκύριακο 6 και 7 Οκτωβρίου και όλα δείχνουν μιλάμε για το πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.

Η πρώτη γεύση για το τι αναμένεται να δούμε μέσα στην σεζόν από το Κύπελλο Αρκαδίας επιβεβαιώνει όλα αυτά που υπήρχαν σαν σκέψη από το καλοκαίρι παρατηρώντας το μεταγραφικό παζάρι αλλά και τον τρόπο που οι περισσότερες ομάδες κινήθηκαν για την ενίσχυση τους.

Χαρακτηριστικό του νέου πρωταθλήματος είναι ο υψηλός ανταγωνισμός, το κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ της δυναμικότητας των ομάδων, οι υψηλές προσδοκίες αρκετών επίσης ομάδων έχουν σαφείς και ξεκάθαρους στόχους αλλά και οι αρκετοί ποιοτικοί  ποδοσφαιριστές που πλέον θα αγωνίζονται στην Α' Αρκαδίας.

Στο κομμάτι των ποδοσφαιριστών τα σωματεία επένδυσαν και κατάφεραν να κάνουν μερικές οικονομικές υπερβάσεις που για τα δεδομένα της εποχής έχουν την δική τους αξία και παράλληλα φανερώνουν την επιθυμία για ένα καλό πρωτάθλημα βάζοντας ψηλά τον πήχη για την ομάδα τους.

Η πλειοψηφία Αρκάδων ποδοσφαιριστών που τα προηγούμενα χρόνια αγωνίζονταν εκτός νομού επέστρεψαν στο τοπικό μας πρωτάθλημα ενώ χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι στην νέα Α' Αρκαδίας θα δούμε και ποδοσφαιριστές από άλλους νομούς η ακόμα και χώρες που έχουν αφήσει τα διαπιστευτήρια τους και σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Η πρώτη κατηγορία του Αρκαδικού ποδοσφαίρου είναι σίγουρο πως την εφετινή σεζόν δεν θα θυμίζει σε τίποτα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών που έχαναν το ενδιαφέρον τους από τις πρώτες αγωνιστικές τόσο με την ομάδα που ξεχώριζε για τον τίτλο όσο και με αυτές που έχαναν την επαφή τους με την βαθμολογία γνωρίζοντας τον υποβιβασμό.

Τα στοιχεία αλλά και οι ενδείξεις δείχνουν πως αναμένεται να πραγματοποιηθεί ένα από τα πιο ανταγωνιστικά και συναρπαστικά πρωταθλήματα με 3 ίσως και 4 ισάξιους όπως φαίνεται διεκδικητές του τίτλου, με 5-6 ομάδες που θα παλέψουν για το καλύτερο πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα αλλά και με 4-5 ομάδες που θα τα δώσουν όλα για την παραμονή στην κατηγορία.

Είναι σίγουρο πως το νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει θα προσφέρει μεγάλες στιγμές σε όσους το παρακολουθήσουν αλλά και σπουδαίες συγκινήσεις στους παραδοσιακούς πιστούς φιλάθλους του τοπικού ποδοσφαίρου Αρκαδίας με τις 13 ομάδες της κατηγορίας να είναι έτοιμες και να υπόσχονται θέαμα αλλά και παιχνίδια γεμάτα ενδιαφέρον.

Η αρχή γίνεται με ντέρμπι και πολύ δυνατούς αγώνες από την πρώτη κιόλας αγωνιστική. Η Α' Αρκαδίας στη σέντρα και όλα έτοιμα για το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio