Η ανταγωνιστική Α' Αρκαδίας και η επανέναρξη με σημαντικούς αγώνες

Πέμ, 01/11/2018 - 10:53
Image

Με αγωνία αλλά και με μια αγωνιστική με παιχνίδια για όλα τα γούστα αναμένεται η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας που στις τρεις πρώτες του στροφές έχει δείξει στοιχεία ενός συναρπαστικού όπως περιμέναμε πρωταθλήματος.

Στις τρεις πρώτες αυτές αγωνιστικές Λεωνίδιο και ΑΕΚ Τρίπολης πηγαίνουν χέρι, χέρι στην κορυφή όχι μόνο έχοντας το απόλυτο αλλά όντας και οι δύο καλύτερες άμυνες έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ με την ομάδα της Νότιας Κυνουρίας να εμφανίζεται ελαφρώς πιο παραγωγική με 10 τέρματα υπέρ έναντι 7 που έχουν οι κιτρινόμαυροι.

Σε αυτή την 4η αγωνιστική η ΑΕΚ έχει μπροστά της ένα ντέρμπι με τον περυσινό πρωταθλητή Πανθυρεατικό στην Τρίπολη όπου θα παραταχθεί και με νέο προπονητή με τον Δημήτρη Βουτσινά να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Άστρους αλλά και την ευκαιρία με θετικό αποτέλεσμα να μείνει μόνη πρώτη μιας και το Λεωνίδιο έχει το προγραμματισμένο του ρεπό.

Από κει και πέρα παρατηρείται μια αξιοσημείωτη ισορροπία μεταξύ 9 ομάδων που έχουν από 2 έως 4 βαθμούς  ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως και στις τρεις αυτές πρώτες αγωνιστικές  δεν έχουν λείψει τα αποτελέσματα έκπληξη δείγμα του πόσο κοντά είναι πια οι ομάδες σε επίπεδο ανταγωνιστικότητας.

Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας σε τρεις αγωνιστικές έχουμε 54 συνολικά γκολ (κάποια εξαιρετικής ομορφιάς) με τον Νικηταρά και τον Ολυμπιακό να έχουν δεχθεί τα περισσότερα ενώ ένα ακόμα στατιστικό στοιχείο είναι και οι δύο κατά μέσω όρο ισοπαλίες που έχουμε κάθε αγωνιστική.

Έτσι λοιπόν η επανέναρξη του πρωταθλήματος και η τέταρτη αγωνιστική προσφέρουν εκτός του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Πανθυρεατικό αγώνες για όλα τα γούστα με μεγάλο ενδιαφέρον. Παιχνίδια όπως το Τεγέα-Ορχομενός, Δόξα Μαντινειακός, Κορακοβούνι-Ερμής, Ολυμπιακός-Απόλλωνας και Νικηταράς-Βρασιές έχουν την δική τους ξεχωριστή σημασία σε ενόψει της συνέχειας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio