Γκολ, γκολ, γκολ στην Β' Αρκαδίας

Δευ, 18/02/2019 - 10:19
Image

Η 14η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας ήταν εντυπωσιακή έχοντας πολλά γκολ, μεγάλες εκπλήξεις, ανακατατάξεις στην κορυφή και το σκληρό ροκ στις πρώτες θέσεις να συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς.

4 παιχνίδια, 4 διπλά με τον ΠΑΟΚ Τρίπολης να ανεβαίνει μόνος πρώτος μετά την ήττα του Κορυθίου και την Δημητσάνα να βρίσκεται πια στην τρίτη θέση έναν βαθμό πίσω από το δεύτερο Κορύθιο εκμεταλλευόμενη την απρόσμενη ήττα στην Μεγαλόπολη του Πανιωνίου που είναι τώρα αυτός στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε 4 παιχνίδια για την Β' Αρκαδίας είχαμε συνολικά 24 (!) σε μια άκρως παραγωγική αγωνιστική στην οποία εκτός από τον καταιγισμό τερμάτων υπήρξε και η αλλαγή στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον ΠΑΟΚ Τρίπολης να αποκτά πλέον το πλεονέκτημα.

Εκτός του ότι τα 24 γκολ ως επίδοση αποτελούν την πιο παραγωγική αγωνιστική και των δύο κατηγοριών (Α' και Β' Αρκαδίας) για την εφετινή σεζόν ως τώρα ένα ακόμα στατιστικό στοιχείο που ξεχωρίζει είναι ότι και στα 4 παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν είχαμε ισάριθμα διπλά με τις έδρες να πηγαίνουν ουσιαστικά "περίπατο".

Το 1-7 του ΠΑΟΚ Τρίπολης επί του Ηρακλή στην Βόρεια Κυνουρία εντυπωσιάζει όπως και το 1-5 της αήττητης Δημητσάνας στον δεύτερο γύρω στο ντέρμπι με το Κορύθιο στο γήπεδο του Λεβιδίου που πήρε ένα ακόμα παιχνίδι "πρέπει" και βρίσκεται πια μια ανάσα από την δεύτερη θέση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio