Επιστροφή Ιατρίδη στον Πανθυρεατικό

Πέμ, 10/01/2019 - 10:18
Image

Ο Ηλίας Ιατρίδης αλλάζει στρατόπεδο και επιστρέφει στον Πανθυρεατικό όντας η πρώτη χειμερινή μεταγραφή των κιτρινόμαυρων για να συνεχίσει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Ο περυσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας αποτελεί παρελθόν από τον Ερμή Μελιγούς με τον ο οποίο αγωνίστηκε τα τελευταία 4 χρόνια με τον Πανθυρεατικό να γίνεται ο νέος ποδοσφαιρικός σταθμός της καριέρας του.

Μάλιστα ο Ηλίας Ιατρίδης στο ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα που αναμένεται το προσεχές Σαββατοκύριακο θα βρει με τον Πανθυυρεατικό αντίπαλο την πρώην του ομάδα τον Ερμή Μελιγούς για την 12η αγωνιστική της Α' Αρκαδίας.

Με ένα κολάζ φωτογραφιών και βίντεο ο Ηλίας Ιατρίδης κάνει την δική του αναφορά στο κύκλο που έκεισε με τον Ερμή Μελιγούς τονίζοντας τις δυνατές στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στην μνήμη του με την ομάδα της Μελιγούς.

Αναλυτικά το post του Ηλία Ιατρίδη

Ένας υπέροχος κύκλος έφτασε στο τέλος του. Έπειτα από 4 μισή χρόνια στον Ερμή Μελιγούς έχοντας κερδίσει πολλά πράγματα πολλές φιλίες που θα κρατήσουν για πάντα και αναμνήσεις που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Ερμή μέσα από την καρδιά μου για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά να έχουν υγεία και επιτυχίες και το ΔΣ να είναι πάντα υγείες και να ασχολείται όπως έκανε και κάνει όλα αυτά τα χρόνια γιατί είναι από τα πιο οργανωμένα στην Αρκαδία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio