Έκτακτη γενική συνέλευση του ΜΑΝΟ ΑΧΙΛΛΕΑ

Σάβ, 09/02/2019 - 20:43
Image

Το Δ.Σ. του ΜΑΝΟ ΑΧΙΛΛΕΑ καλεί αύριο 10/2/2019 και ώρα 17:30 τα μέλη και τους φίλους της ομάδας στην ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ που θα πραγματοποιηθεί στο διοικητήριο Παραλίου Άστρους.

Θέμα συζήτησης Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ.

Σχόλια επισκεπτών

ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Στη σύγχρονη διαδρομή του το Παράλιο Άστρος, στη δεκαετία του 60 ευτύχησε να απολαύσει την τιμητική παρουσία ενός ευγενικού και δραστήριου ανθρώπου, που ήρθε ως δημόσιος λειτουργός στο –Μονοπώλιο- εκείνης της εποχής και αποδείχθηκε θησαυρός για το τόπο και τους ανθρώπους του. Με κύριο όπλο του το μεράκι για τον αθλητισμό έδωσε πνοή στον αθλητικό σύλλογο Αχιλλέα που υπολειτουργούσε μετατρέποντας τον σε ΜΑΝΟ (Μορφωτικό-Αθλητικό-Ναυτικό-Όμιλο).
Δικά του έργα είναι : 1. Το γήπεδο του Παραλίου Άστρους που κατάφερε να πείσει τους συμπατριώτες μας να πουλήσουν την έκταση αντί του συμβολικού τιμήματος της μιας!!! δραχμής και το αποπεράτωσε σχεδόν σε χρόνο ρεκόρ. 2. Η διοργάνωση κολυμβητικών αγώνων με Πανελλήνια εμβέλεια, 3. Η συμμετοχή των αθλητών του Παραλίου Άστρους σε σχεδόν όλη την Ελλάδα για τα αγωνίσματα του υγρού στίβου, 4. Η διοργάνωση αθλητικών γεγονότων με συμμετοχή ισχυρών εκπροσώπων του χώρου, και γενικά αναβάθμισε τον αθλητισμό στα πρότυπα της συμμετοχής και όχι του πρωταθλητισμού, κρατώντας τα σκήπτρα του πρωτοπόρου ακόμα και στις μέρες μας.
Όμως το μεγαλύτερο δώρο που προσέφερε στο τόπο ήταν η μεγάλη προβολή του, μέσα από όλες τις αθλητικές δραστηριότητες και τα αποτελέσματα είναι παγκοίνως γνωστά από τα οικονομικά οφέλη του τουρισμού και όχι μόνο.
Ο σεμνός και ευγενής άνθρωπος έφυγε από τη ζωή, χωρίς να εκφράσει παράπονο για τη μη αναγνώριση των υπηρεσιών που προσέφερε στο τόπο. Η πόλη μας όμως έχει την υποχρέωση, έστω και καθυστερημένα (κάλλιο αργά παρά ποτέ), να τον τιμήσει. Το πώς? επαφίεται στη διακριτική ευχέρεια των πολιτών της.
πηγή: https://astrosparalio.gr/2011/03/11/3/

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Μ.Α.Ν.Ο. ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΠΥΡΑΜΙΑ" ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ.. ΤΟΝ ΚΥΡ-ΝΙΚΟ ΤΟ ΜΟΝΩΠΩΛΗ.

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Με πνεύμα ελεύθερο, διορατικό και με συναίσθηση της ιστορικής ευθύνης να λάβετε τις αποφάσεις σας. Φροντίστε να λάβετε τις απαραίτητες εγγυήσεις και τον αναγκαίο σεβασμό στην ιερή συλλογική περιουσία του τόπου μας ώστε να αξιοποιηθεί και να αναδειχθεί όπως της αξίζει. Να μην φοβηθείτε αλλά και να μην ξεγελαστείτε. Και μην ξεχνάτε ΠΟΤΕ τα σοφά λόγια του ποιητή:

Ήρθαν/ ντυμένοι «φίλοι»
Αμέτρητες φορές οι εχθροί μου
το παμπάλαιο χώμα πατώντας.

Και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους.
Έφεραν/ το Σοφό, τον Οικιστή και τον Γεωμέτρη
Βίβλους γραμμάτων και αριθμών
την πάσα Υποταγή και δύναμη
το παμπάλαιο φως εξουσιάζοντας.

Και το φως δεν έδεσε ποτέ με τη σκέψη τους.
Ούτε μέλισσα καν δε γελάστηκε το χρυσό ν’ αρχινήσει παιχνίδι
ούτε ζέφυρος καν, τις λευκές να φουσκώσει ποδιές.

Έστησαν και θεμέλιωσαν
στις κορφές, στις κοιλάδες, στα πόρτα
πύργους κραταιούς κι επαύλεις
ξύλα κι άλλα πλεούμενα
τους Νόμους, τους θεσπίζοντας τα καλά και συμφέροντα
στο παμπάλαιο μέτρο εφαρμόζοντας.

Και το μέτρο δεν έδεσε ποτέ με τη σκέψη τους.
Ούτε καν ένα χνάρι Θεού στην ψυχή τους σημάδι δεν άφησε
Ούτε καν ένα βλέμμα ξωθιάς τη μιλιά δεν είπε να πάρει.

Έφτασαν/ ντυμένοι «φίλοι»
αμέτρητες φορές οι εχθροί μου
τα παμπάλαια δώρα προσφέροντας.
Και τα δώρα τους άλλα δεν ήτανε
παρά μόνο σίδερο και φωτιά.

Στ’ ανοιχτά που καρτέραγαν δάχτυλα
μόνον όπλα και σίδερο και φωτιά.
Μόνον όπλα και σίδερο και φρωτιά.”

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio