Δομάζος από Τρίπολη: Ο εφετινός Παναθηναϊκός δείχνει τον δρόμο στις άλλες ομάδες

Παρ, 21/12/2018 - 11:38
Image

Ο Μίμης Δομάζος σε μια λαμπερή βραδιά βρέθηκα στην Τρίπολη για να παρουσιάσει το βιβλίο του, την προσωπική του αυτοβιογραφία με τίτλο “Μυστικά και … άλλες αποκαλύψεις” το απόγευμα της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου.

Ο "στρατηγός" του Ελληνικού ποδοσφαίρου στο περιθώριο της παρουσίασης του βιβλίου του μίλησε στα τοπικά ΜΜΕ για την παρουσία του στην πόλη έπειτα από σχεδόν 30 χρόνια αποκαλύπτοντας μάλιστα και πρόταση που είχε δεχθεί μόλις είχε κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια να αγωνιστεί σε ομάδα της Τρίπολης ενώ βεβαίως δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την χρονιά του Παναθηναϊκού που με παιδιά με πολλά νέα παιδιά δείχνει σημάδια αναγέννησης.

Αναλύτικά όσα είπε ο Μίμης Δομάζος

Για την παρουσία του στην Τρίπολη: "Πριν από πολλά χρόνια όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο είχα δεχθεί πρόταση για να έρθω στην Τρίπολη να παίξω αλλά λόγω υποχρεώσεων την αρνήθηκα ενώ έχω αγωνιστεί στην πόλη αυτή σε φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων στο γήπεδο του Παναρκαδικού όταν ήταν με χώμα. Από τότε έχουν περάσει 30-35 χρόνια και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην πόλη αυτή. Είναι πολύ ωραίος ο χώρος της εκδήλωσης και είμαι πολύ χαρούμενος για την παρουσία του κόσμου και ιδιαίτερα για τα νέα παιδιά των ακαδημιών του F.C. Tripolis και αυτό είναι κάτι που με συγκινεί πάρα πολύ διότι και εγώ έχω τις δικές μου ακαδημίες στην Αθήνα".

Για το βιβλίο του: "Το βιβλίο περιγράφει την αυτοβιογραφία μου, γνωστές και άγνωστες στιγμές της καριέρας μου, έχει πολύ όμορφες φωτογραφίες εκ των οποίων η κάθε μία έχει και μια δική της ξεχωριστή ιστορία και είναι ένα λεύκωμα που μπορούν να το πάρουν και οι μικροί για να μάθουν και να διδαχθούν πολλά πράγματα αλλά και οι μεγαλύτεροι για να θυμηθούν στιγμές του παρελθόντος".

Για τον Παναθηναϊκό και την εφετινή χρονιά που στηρίζεται στα δικά του νέα παιδιά: "Θεωρώ πως δεν είναι μόνο για τον Παναθηναϊκό αλλά και ευρύτερα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό που κάνει φέτος ο Παναθηναϊκός ίσως να ήταν καλό να γίνει και στις άλλες ομάδες και να εμπιστευθούν νέα παιδιά από τις ακαδημίες τους έστω και αν στην δική ομάδα έγινε κατά κάποιο τρόπο εξ' ανάγκης διότι τα προηγούμενα χρόνια οι περισσότεροι που έπαιζαν ήταν ξένοι ποδοσφαιριστές. Έστω και έτσι λοιπόν ο Παναθηναϊκός νομίζω δείχνει τον δρόμο και στις υπόλοιπες ομάδες. Το να στηριχθείς σε νέα παιδιά είναι κάτι που θέλει δουλειά και υπομονή. Θυμάμαι πως και εμείς στην δική μας ομάδα εκείνη την εποχή είχαμε κάνει μια μεγάλη ανανέωση και τον πρώτο χρόνο δεν πήγαμε καλά και τον δεύτερο χρόνο πήραμε το πρωτάθλημα και στην συνέχεια φθάσαμε ως το Γουέμπλει".

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio