Διαιτητική τριάδα Super League στο ντέρμπι της Κυνουρίας

Fri, 13/12/2019 - 15:05

Η αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας και η 11η αγωνιστική περιλαμβάνουν ένα μεγάλο παιχνίδι αυτό του Πανθυρεατικού με το Λεωνίδιο (14/12, 17:30) όπου και συγκεντρώνει πάνω του τα περισσότερα βλέμματα.

Το ντέρμπι της Κυνουρίας εκτός από την παραδοσιακή αίγλη που το περιβάλλει παρουσιάζει επιπλέον και τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες που είναι ισοβαθμίες στην δεύτερη θέση (μαζί και με τον Ερμή και την Δημητσάνα) και έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Λεωνιδίου.

Η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας για το μεγάλο αυτό παιχνίδι επιλέγει και ορίζει τους πλέον έμπειρους καθώς η αναμέτρηση του Πανθυρεατικού με το Λεωνίδιο θα έχει διαιτητικό χρώμα από Super League με τους διεθνής Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο, Τρύφωνα Πετρόπουλο και Κώστα Τριανταφύλλου να αποτελούν την διαιτητική τριάδα με τον  Δήμο Αναστόπουλο να είναι παρατηρητής διαιτησίας και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αρκαδίας να είναι ο παρατηρητής αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας για μία ακόμα αγωνιστική κάνει ενδεδειγμένη επιλογή διαιτητών στα παιχνίδια σε ένα πρωτάθλημα όπου δίχως καμιά αμφιβολία όπως μαρτυρά και ο βαθμολογικός πίνακας είναι το πιο συναρπαστικό των τελευταίων ετών με τις ισορροπίες να είναι τόσο κοντά σε όλα τα επίπεδα (κορυφή και ουρά).

Οι ορισμοί των διαιτητών από πλευράς της αρμόδιας επιτροπής διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας γίνεται σε κάθε αγωνιστική μελετημένα και με μεγάλη προσοχή και αυτό ασφαλώς αποτελεί ένα ακόμα credit στην πολύ καλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος που παρακολουθούμε. 

Comments

Submitted by Anonymous on Fri, 13/12/2019 - 16:19 Permalink

Μόνο στο α' κάνουν προσεχτικες και μελετημένες κίνησης .Στο Β κάθε Κυριακή πηγαίνουμε με ανεβασμένη πίεση σπίτια μας με τους διαιτητές που σφυρίζουν και αυτά που δίνουν

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio