Βαγγέλης Αδαμογιάννης: Στόχος μας η επιστροφή των Βρασιών στην Α' Αρκαδίας

Τρί, 24/09/2019 - 21:24
Image

Οι Βρασιές πριν λίγες μέρες για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας στον δεύτερο όμιλο έκαναν την μεγάλη έκπληξη επικρατώντας του Ερμή παίρνοντας την πρόκριση μέσα στο γήπεδο της Μελιγούς.

Ο νέος προπονητής των Βρασιών Βαγγέλης Αδαμογιάννης μίλησε στο ArcadiaPortal.gr τόσο για την έκπληξη που έκανε η ομάδα του στο Κύπελλο Αρκαδίας όσο και για τους στόχους των κιτρινόμαυρων του Αγίου Ανδρέα στο νέο τους ξεκίνημα.

Η άνοδος στην Α' Αρκαδίας είναι ο μεγάλος στόχος των Βρασιών με τον Βαγγέλη Αδαμογιάννη να στέκεται στη σωστή διαχείριση που πρέπει να γίνει από την ομάδα του αναφορικά από την μεγάλη νίκη επί της Μελιγούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Αδαμογιάννης στο ArcadiaPortal.gr

Για τους στόχους και τις φιλοδοξίες των Βρασιών στο νέο τους αυτό ξεκίνημα:

Οι στόχοι μας είναι η γρήγορη επάνοδος της ομάδας στην Α' Αρκαδίας. Αυτός είναι για εμάς ο ρεαλιστικός και ξεκάθαρος στόχος μας να καταφέρουμε να επανέλθουμε εκεί που η ιστορία των Βρασιών αρμόζει να βρίσκεται η ομάδα του χωριού μας.

Για την δημιουργία μιας βάσης νέων ποδοσφαιριστών από τα φυτώρια που διαθέτουν οι Βρασιές μέσω της συμμετοχής της στη Β' Αρκαδίας την νέα σεζόν:

Μια βασική επιδίωξη και δική μου αλλά και συνολικά της διοίκησης είναι να καταφέρουμε να εντάξουμε στην ομάδα μας νέα παιδιά από το χωριό μας. Δυστυχώς υπάρχουν και τα προβλήματα καθώς πολλά παιδιά είτε είναι φοιτητές είτε έχουν αυξημένες επαγγελματικές δραστηριότητες οπότε προσπαθούμε να γίνει μια προσπάθεια ενσωμάτωσης νέων ποδοσφαιριστών βάση ενός συγκεκριμένου πλάνου που έχουμε καθορίσει.

Για το γεγονός πως στην νέα σελίδα που ανοίγουν οι Βρασιές αναλαμβάνει τα προπονητικά ηνία της ομάδας:

Υπήρξα στο παρελθόν παλιός παίχτης της ομάδας έχοντας φορέσει την φανέλα των Βρασιών και πραγματικά πονάω αυτό το σωματείο. Το δικό μου προπονητικό ξεκίνημα στις Βρασιές συμβαδίζει με την αλλαγή σελίδας που κάνει η ομάδα και αυτό αποτελεί ένα τεράστιο κίνητρο και μια μεγάλη ευθύνη. Έχουμε μπροστά μας αρκετή δουλειά πάνω σε αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Είμαι αισιόδοξος πως όλοι μαζί στις Βρασιές θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. 

Για την μεγάλη έκπληξη που έκανε η ομάδα του παίρνοντας την πρόκριση κόντρα στον Ερμή και το τι σημαίνει αυτό για την συνέχεια:

Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα μας απέναντι σε ένα πάρα πολύ ποιοτικό σύνολο το οποίο αναμένεται να πρωταγωνιστήσει την εφετινή χρονιά στην Α' Αρκαδίας και που διαθέτει έναν εξαιρετικό προπονητή τον Κώστα Καλογιαννίδη. Ήταν πραγματικά μια μεγάλη επιτυχία για εμάς η νίκη μας στην Μελιγού αλλά θα κάνουμε μεγάλο λάθος αν μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι καθώς εγκυμονεί ο κίνδυνος να μας γυρίσει μπούμερανγκ. Άρα απαιτείται από όλους μας σωστή διαχείριση σε όλα τα επίπεδα αγωνιστικά και πνευματικά. Ακολουθεί ένας ακόμα δύσκολος αγώνας για το Κύπελλο Αρκαδίας κόντρα στον Ολυμπιακό Λεωνιδίου όπου και καλούμαστε να φανούμε εξίσου ανταγωνιστικοί. Ο μεγάλος μας στόχος για την χρονιά αυτή είναι η άνοδος στην Α' Αρκαδίας.

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio