Αθλητικές εγκαταστασεις: Βόρεια Κυνουρία - Μεγαλόπολη, σημειώσατε ένα

Πέμ, 16/01/2020 - 11:27
Image

Με κίνδυνο τη ζωή τους μαγνητοσκοπούν οι εικονολήπτες τους αγώνες ποδοσφαίρου στο Εθνικό Στάδιο Μεγαλόπολης. Σε ένα στάδιο όπου προπονούνται και αγωνίζονται ομάδες της περιοχής που έχουν υποχρεώσεις για τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα του νόμου μας με το δημοσιογραφικό, και όχι μόνο, ενδιαφέρον να είναι μεγάλο.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες στη Μεγαλόπολη  στον χώρο εργασίας για τους εικονολήπτες υπάρχουν κομμάτια από γυαλιά , απορρίμματα, σπασμένες πόρτες, κατεστραμμένα παγκάκια, με τις κάμερες να κάνουν λήψη ανάμεσα από τα σπασμένα τζάμια, με φανερό τον κίνδυνο τραυματισμού. Συνθήκες που κανείς δε ζηλεύει και σίγουρα κανείς δε θέλει να αντιμετωπίσει.

sd

Εικονολήπτες, φωτογράφοι και δημοσιογράφοι είναι αναγκασμένοι να δουλεύουν σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός σε πολλά γήπεδα της Αρκαδίας, αφού σχεδόν στο σύνολό τους οι εγκαταστάσεις των αθλητικών χώρων δεν είναι άρτιες.

 

Οι δήμοι αναμένουν να βρεθούν χρηματοδοτήσεις ή ακόμα και να «ξεκολλήσουν» άλλες που ενώ τα έργα έχουν ενταχθεί και χρηματοδοτηθεί, τα χρήματα δεν μπορούν να δοθούν.

Στη Βόρεια Κυνουρία επίσης επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των φιλάθλων του ποδοσφαίρου και σαφώς και των δημοσιογράφων και εικονοληπτών.

Εκεί αν και δεν υπάρχουν προκαθορισμένες θέσεις για τους δημοσιογράφους, οι εγκαταστάσεις βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα. Στο Άστρος και στη Μελιγού, όπου όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες γίνονται προσπάθειες βελτίωσης των αθλητικών χώρων.

Οπωσδήποτε επιδέχονται και άλλες βελτιώσεις, αλλά ακόμα και μικρές παρεμβάσεις δίνουν ένα θετικό πρόσημο.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου βόρειας Κυνουρίας Γιάννης Δαλιάνης σε αναρτήσεις του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

"Για να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας στο χωριό το κλειστό δεν ήταν ποτέ σε αυτήν την άριστη κατάσταση τα τελευταία χρόνια και λειτουργικό από κάθε άποψη. Ήρθαν και οι νέες υψηλού επιπέδου ΜΙΝΙ μπασκέτες για τους μικρούς μας φίλους,.

Φωτισμός επαρκέστατος, ζεστό νερό και θερμοσίφωνες σε λειτουργία, το αποχετευτικό σύστημα λειτουργεί πάλι ,οι κοινόχρηστοι χώροι πεντακάθαροι, τα αποδυτήρια σε πολύ καλή κατάσταση πλέον και βάση σχεδίου προχωράμε για την ένταξη του κλειστού στην ενεργειακή αναβάθμιση. Με την Δημοτική Αρχή του Γιώργου Καμπύλη η Βόρεια Κυνουρία θα έχει ασφαλείς αθλητικούς χώρους, λειτουργικούς και όμορφους. Δεν λέμε ψέματα. Δείχνουμε την αλήθεια και την πραγματικότητα. Συνεχίζουμε."

Ερμής Μελιγούς. Πριν και μετά από το Εξωτερικό βάψιμο των αποδυτηρίων με την ευγενική χορηγία προς το σωματείο του Ερμή από τον κ Δημήτριο Καπράνο Καθηγητή και Γυμναστή πολεμικών τεχνών και επιχειρηματία. Τον ευχαριστούμε πολύ. Η αναβάθμιση των Δημοτικών γηπέδων θα συνεχιστεί. Υπάρχουν ιδιώτες που γνωρίζουν ότι η βοήθεια τους προς αυτή την κατεύθυνση είναι χρήσιμη. Αναβάθμιση Αθλητικών χώρων Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

 

Σχόλια επισκεπτών

Περισσότερο κινήσεις εντυπωσιασμού παρά ουσίας οι κινήσεις του κυρίου δαλιανη..στο κλειστό τι θα γίνει; υπάρχει ένα πρόγραμμα που έχει αφήσει ο Μαντάς για την ολικη αναβάθμιση του..προχωράει αυτό κύριε δαλιανη η μένουμε στις παιδικές μπασκετες;

Πλάκα κάνετε; Στη Μεγαλόπολη, έστω και στην κατάσταση που βρίσκονται, υπάρχουν τουλάχιστον δημοσιογραφικά. Όπως και στην Τρίπολη και το Λεωνίδιο. Πείτε μου ένα γήπεδο της Βόρειας Κυνουρίας (Άστρος, Μελιγού, Άγιος Ανδρέας), που υπάρχει χώρος για να κάνει τη δουλειά του ένας δημοσιογράφος. Ούτε ένα υπόστεγο δεν υπάρχει να προστατεύσει τον εξοπλισμό του. Ντροπή!

Εδώ ο κόσμος καίγεται και ............χτενιζεται.κυριε Δαλιάνη ο κόσμος έπαθε μεγάλη ζημιά με το λάδι.αυτη η αυτοπροβολή με τις φωτογραφίες μόνο αηδία προκαλούν.αλλα είναι τα προβλήματα του κόσμου.ξυπνηστε γιατί σε λίγα χρόνια σας βλέπω να βγάζετε μόνο selfie.

Ρε κακομοίρη δεν αφήνεις αυτά τα σάπια με τις μελέτες του Μαντά; Υπάρχουν διοικήσεις και στον δήμο και στα σωματεία που ιεραρχουν τις προτεραιότητες και γνωρίζουν. Και παλεύουν να βρουν και πόρους μέσα στο ναυάγιο που παρέλαβαν. Σου έχω και νέα αλλά μην το πάρεις βαριά: ΧΆΣΑΤΕ! Άντε γειά

Είσαι τόσο κομπλεξικός που ακόμα ασχολείσαι με το ποιος έχασε και ποιος κέρδισε τις εκλογές..εδώ μιλάμε για μια τεράστια ευκαιρια να φτιαχτεί ένα πραγματικο στολίδι για την περιοχή μας και εσύ κάθεσαι και χαίρεσαι για την νίκη του καμπύλη..αλλά κάποια μυαλά σαν και το δικό σου έφτασαν την Ελλάδα εδώ που έχει φτάσει..
ΥΓ δεν στηρίζω ούτε Μαντά ούτε καμπύλη

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio