ΑΕΚ Τρίπολης- Ερμής Μελιγούς 2-0 (vid)

Σάβ, 22/12/2018 - 18:04
Image

Σπουδαία νίκη επί του μαχητικού Ερμή Μελιγούς πήρε η ΑΕΚ Τρίπολης με 2-0 για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών σε μια αναμέτρηση με όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι.

Οι κιτρινόμαυροι "πλήγωσαν" από τα κόρνερ τους την άμυνα του Ερμή μιας και τα δύο γκολ προήλθαν από εκτελέσεις κόρνερ με τον Λιακόπουλο στο 19' να κάνει το 1-0 και τον Ράλλιο στο 68' άθελα του σε προσπάθεια απομάκρυνσης να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 2-0.

Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο με τρομερό ρυθμό και από τις δύο ομάδες με τον Ερμή να μπαίνει καλύτερα, να απειλεί και στην συνέχεια την ΑΕΚ Τρίπολης να ισορροπεί το παιχνίδι. Καθοριστική η φάση του 34ου λεπτού όπου η ομάδα της Μελιγούς διαμαρτύρεται για πέναλτι σε μια φάση όπου τραυματίστηκε ο Καραγκούνης και βγήκε ως αλλαγή.

Η ΑΕΚ Τρίπολης με την νίκη της αυτή και σε συνδυασμό από την γκέλα του Λεωνιδίου από τον συμπολίτη Ολυμπιακό κάνει Χριστούγεννα στην μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' Αρκαδίας.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio