Θανάσης Θεοδώρου: Η ομάδα του Πανθυρεατικού να αποτελέσει κίνητρο για την νέα γενιά

Πέμ, 19/04/2018 - 20:00
Image
Image

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιπρόεδρο του Πανθυρεατικού κ. Θεοδώρου Αθανάσιο ήρθε σήμερα η ομάδα του Astros News, με αφορμή τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος αλλά και το σύνολο των υποχρεώσεων της ομάδας την φετινή σεζόν.

Ο αντιπρόεδρος του Πανθυρεατικού, «καλεί όλους τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, παλιούς παράγοντες και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές το Σάββατο 21 Απριλίου και ώρα 16:30, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον τελευταίο αγώνα, μεταξύ της ομάδας του Πανθυρεατικού και της ομάδας του Αγίου Ανδρέα «Οι Βρασιές».»

Η αποδοχή της πρόσκλησης όπως αναφέρει, "θα είναι δείγμα εκτίμησης και αναγνώρισης του κόπου όλων των παιχτών."

Επιπλέον, ο κ. Θεοδώρου, ευχαριστεί το Δ.Σ. της ομάδας που «με την αρωγή τους, οικονομική και όχι μόνο, στάθηκε στο πλευρό της ομάδας.»

Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ, το απευθύνει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, «που υπερέβησαν τον εαυτό τους και κάτω από αντίξοες συνθήκες, κατάφεραν και κατέκτησαν το πρωτάθλημα, την 4η θέση στο κύπελλο καθώς και την συμμετοχή τους στο Super Cup Αρκαδίας.»

Τέλος, ευχή του είναι, «την επόμενη χρονιά η ομάδα του Πανθυρεατικού να αποτελέσει κίνητρο για την νέα γενιά, διότι το ποδόσφαιρο πρεσβεύει την ευγενή άμιλλα, την κοινωνικοποίηση και το σεβασμό απέναντι στα δικαιώματα του άλλου.»

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio