Συμφώνησε με ΠΑΟΚ ο Κουρμπέλης

Τετ, 31/01/2018 - 11:45
Image

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί υπόθεση του Δημήτρη Κουρμπέλη με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως επήλθε τελικά συμφωνία μεταξύ του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και του ίδιου του ποδοσφαιριστή με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Έτσι λοιπόν όπως όλα δείχνουν ο Αρκάς μεσοαμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό να είναι έτοιμος να βάλει στα ταμεία του 1,5 εκατομμύρια ευρώ συ τους Κάτσε, Κωνσταντινίδη και Μυστακίδη (ελεύθεροι οι δύο πρώτοι, δανεικός μέχρι το καλοκαίρι ο τρίτος).

Άνθρωποι του Παναθηναϊκού ενημέρωσαν τον ΠΑΟΚ ότι από τη στιγμή που και ο Κουρμπέλης συμφώνησε αποδέχονται την πρόταση του ΠΑΟΚ και γύρω στις 3 τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου επήλθε η οριστική συμφωνία και μένει να οριστικοποιηθούν οι  τελευταίες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι το απόγευμα της Τρίτης 31 Ιανουαρίου όπου και ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα βρεθεί στην συμπρωτεύουσα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και να ανακοινωθεί από τους ασπρόμαυρους.

Από το 1, 5 εκατομμύρια ευρώ που θα πάρει ο Παναθηναϊκός από την πώληση του Δημήτρη Κουρμπέλη στον ΠΑΟΚ χρήματα θα μπουν και στα ταμεία του Αστέρα Τρίπολης που έχει ποσοστό μεταπώλησης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio