Super Cup Αρκαδίας στο Άστρος

Δευ, 23/04/2018 - 11:34
Image

Με μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία από την ΕΠΣ Αρκαδίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Απριλίου στο Δημοτικό γήπεδο Άστρους αγώνας Super Cup Αρκαδίας ανάμεσα στον πρωταθλητή Πανθυρεατικό και τον Κυπελλούχο Παναρκαδικό.

Παράλληλα με τον αγώνα θα διεξαχθεί και η απονομή του τροπαίου και των αναμνηστικών μεταλλίων στην ομάδα του Πανθυρεατικού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας ενώ επίσης και ο πρώτος σκόρερ της πρώτης τοπικής κατηγορίας Ηλίας Ιατρίδης θα βραβευθεί από την ΕΠΣ Αρκαδίας.

Στην γιορτή αυτή αυτή για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο θα βραβευτούν επίσης παράγοντες και ανθρώποι που ε΄χουν προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου του νομού μας.

Σχόλια επισκεπτών

Πρώτη φορά γίνεται σούπερ καπ τέλος αγωνιστικής περιόδου και όχι αρχή της επομένης.Πρώτη φορά θα γίνει απονομή πρωταθλήματος σε έναν επίσημο αγώνα της επς και όχι σε αγώνα με τον χαρακτήρα της φιέστας.Θα γίνει βράβευση ποδοσφαιριστή αντίπαλης ομάδας σε φιέστα άλλης ομάδας?.Και ρωτώ: όλο αυτό για να πάει κόσμος? επειδή απέτυχε το κάλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας?για να γλύψουμε κάποιους μήπως και πέσει χρήμα για την Γ? Αυτά μόνο στην Αρκαδία μπορούν να γίνουν δυστυχώς.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio