Super Cup Αρκαδίας: Highlights και φωτορεπορτάζ από το Πανθυρεατικός - Παναρκαδικός

Κυρ, 29/04/2018 - 14:53
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Η μεγάλη γιορτή του Αρκαδικού ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Άστρους το Σάββατο 28 Απριλίου κορυφώθηκε με τον αγώνα ανάμεσα στον Πανθυρεατικό και τον Παναρκαδικό.

Οι πράσινοι μετά το κύπελλο κατέκτησαν και το Super Cup Αρκαδίας κόντρα στον πρωταθλητή της Α' Αρκαδίας Πανθυρεατικό με 0-2 με τέρματα που σημείωσαν οι Ομπόσου και Τσιώλης στο 15ο και το 17ο λεπτό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής αναμέτρησης παρά τα δύο τέρματα που δέχθηκε ήταν ο Γιάννης Σούρσος με τον πορτιέρο της ομάδας του Άστρους να κάνει σπουδαίες αποκρούσεις κρατώντας το δείχτη του σκορ στο 0-2.

Το τριφύλλι ήταν καλύτερο σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια έφτασε στην κατάκτηση του Super Cup Αρκαδίας με τον Πανθυρεατικό από την άλλη να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει πολλές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Χότζιτς.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε η απονομή αναμνηστικών μεταλλίων και του κυπέλλου Super Cup Αρκαδίας στον Παναρκαδικό με τους πράσινους να πανηγυρίζουν την επιτυχία τους.

Πανθυρεατικός (Σαβούρδος): Σούρσος, Β. Μπάρλας, Γ. Μπάρλας (Δ. Σούρσος ), Αλουπογιάννης, Δ. Αδάμης, Δικαίος (Χατζηγιάννης), Καραμπάτσος (Τακλής), Χόντζα (Χ. Μπάρλας), Ι. Αδάμης, Χαρμπαλής, Κατσίρης.

Παναρκαδικός (Αντωνόπουλος): Χότζιτς, Άσεν, Μπινιώρης (Νάτσης), Μπαξεβάνος (Μπουλούγαρης), Καπετανάκης, Κυριακόπουλος, Τσιώλης (Συρεγγέλας), Ομπόσου (Απειρανθίτης), Γιουκούδης, Καδάς, Ευαγγέλου.

Πατήστε στο ArcadiaPortal.gr για περισσότερες φωτογραφίες.

Video

Σχόλια επισκεπτών

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 1 ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ (ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΑΘΗΚΕ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΡΑΖ)ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΟΡΕΙΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio