Στην Γυναικεία ομάδα του Φείδωνα Άργους ο Δημήτρης Λαλουδάκης

Τρί, 10/04/2018 - 11:18
Image

Ένα νέο κεφάλαιο στο ποδοσφαιρικό του ταξίδι ανοίγει ο Δημήτρης Λαλουδάκης ο οποίος αποτελεί και επίσημα γυμναστής και μέλος του προπονητικού team της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Φείδωνα Άργους που αγωνίζεται στην Α' Εθνική κατηγορία.

Ο Κυνουριάτης προπονητής-γυμναστής αναλαμβάνει καθήκοντα γυμναστή στον Φείδωνα Άργους επιστρέφοντας και πάλι στα δρώμενα του γυναικείου ποδοσφαίρου και μάλιστα στην κορυφαία Εθνική κατηγορία της χώρας μας.

Ως γνωστών ο Δημήτρης Λαλουδάκης γνωρίζει άριστα το γυναικείο ποδόσφαιρο μιας και ήταν προπονητής της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Λεωνιδίου και πλέον με την πολυετή εμπειρία του στον χώρο του ποδοσφαίρου προσφέρει τις υπηρεσίες από το πόστο του γυμναστή στον Φείδωνα Άργους.

Αναλυτικά

Η  γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Φειδωνα Άργους που αγωνίζεται στην Α' Εθνική του πρωταθλήματος γυναικών Ελλάδας ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον γυμναστή - προπονητή ποδοσφαίρου Λαλουδάκη Δημήτρη ο οποίος ενσωματώθηκε στο προπονητικό team της ομάδας μας (σαν γυμναστής) μαζί με τον προπονητή μας Τότσικα Δημήτρη και τον βοηθό του Σταύρο Αλεξίου.

Η δήλωση του Δημήτρη Λαλουδάκη

Ο Φειδωνας Άργους έκανε την περασμένη χρονιά μια καταπληκτική πορεία και ανέβηκε από την Β' στην Α' Εθνική Κατηγορία και πήγε και στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα δεν ήταν έτοιμη για την Α εθνική αλλά αγωνίζεται κανονικά προσπαθώντας να κερδίσει εμπειρίες και παίκτριες για το μέλλον.

Από τις αρχές του Ιανουαρίου είμαι μέλος στο προπονητικό team του Φειδωνα ως γυμναστής. Ο προπονητής Δημήτρης Τότσικας και ο γενικός αρχηγός και ψυχή αυτής της ομάδας Σταύρος Αλεξίου με βοήθησαν να ενσωματωθώ αμέσως στην ομάδα.

Αγαπώ το ποδόσφαιρο. Μου αρέσει να μαθαίνω και να εξελίσσομαι και για αυτό βρέθηκα στον Φειδωνα Άργους μια ομάδα που εκπροσωπεί το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Πελοπόννησο στην Α' εθνική κατηγορία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio