Στην Εθνική για τα φιλικά με Ελβετία και Αίγυπτο ο Κουρμπέλης

Παρ, 16/03/2018 - 19:02
Image

Ο Δήμητρης Κουρμπέλης για μία ακόμα φορά βρίσκεται στις επιλογές του ομοσπονδιακού μας τεχνικού Μίκαελ Σκίμπε και θα δώσει το παρών στα δύο φιλικά της Εθνικής μας ομάδας με Ελβετία και Αίγυπτο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Ο κ. Μίκαελ Σκίμπε επέλεξε 27 ποδοσφαιριστές για τους δύο φιλικούς αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Ελβετία (23/3, 20:00, ΟΑΚΑ) και την Αίγυπτο (27/3, 20:00, Letzigrund Stadion Ζυρίχης), εκ των οποίων ο Δημήτρης Λημνιός και ο Ευθύμιος Κουλούρης κλήθηκαν για πρώτη φορά στην καριέρα τους στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών.

Αναλυτικά οι διεθνείς που περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του κ. Σκίμπε:

Καρνέζης, Γιαννιώτης, Μπάρκας, Τοροσίδης, Μπακάκης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Λυκογιάννης, Τζαβέλας, Ρέτσος, Παπαδόπουλος Κυρ., Ταχτσίδης, Τζιόλης, Πέλκας, Κουρμπέλης, Σάμαρης, Ζέκα, Φορτούνης, Μπακασέτας, Μήτρογλου, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης, Γιαννιώτας, Δώνης, Λημνιός, Κουλούρης.

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 19 Μαρτίου και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά την ίδια ημέρα στις 17:00 (κλειστή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό).

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio