Πρωταθλητής χειμώνα ο Πανθυρεατικός

Δευ, 15/01/2018 - 10:15
Image

Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα κατέκτησε ο Πανθυρεατικός μετά το τέλος της 11ης αγωνιστικής που ήταν και η τελευταία για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Η ομάδα του Άστρους παρότι ξεκίνησε με ήττα το 2018 με 1-0 στον Άγιο Ανδρέα από τις Βρασιές βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς και μάλιστα με διαφορά 6 βαθμών από τον δεύτερο Ερμή και 7 από τις Βρασιές που συμπληρώνει την πρώτη τριάδα της Α' Αρκαδίας.

Οι κιτρινόμαυροι μετρούν 9 νίκες σε 11 αγωνιστικές κλείνοντας τον πρώτο γύρο χωρίς ισοπαλία αλλά με δύο εκτός έδρας ήττες από τον Ερμή και τις Βρασιές όντας η καλύτερη και πιο παραγωγική επίθεση του πρωταθλήματος με 31 τέρματα συνολικά στον πρώτο γύρο και η δεύτερη καλύτερη άμυνα με 11 γκολ παθητικό (μαζί με τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης).

Πρώτος σκόρερ του Πανθυρεατικού στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος με 8 γκολ (πρώτος και στην γενική κατάταξη των σκόρερ μαζί με τον Ιατρίδη του Ερμή), από 6 έχουν πετύχει οι Κατσίρης και Κώστας Μπάρλας, 5 ο Τακλής, 2 ο Καπράνος, και από 1 οι Γιάννης και Δημήτρης Αδάμης και ο Βασίλης Μπάρλας.

Ο Πανθυρεατικός εκτός από την δεδομένη ποιότητα που διαθέτει ως σύνολο είναι και η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος και βρίσκεται δίκαια στην πρώτη θέση επιβεβαιώνοντας από την αρχή της σεζόν τον τίτλο του μεγάλου φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Άρης Σαβούρδος γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά του πρωταθλητισμού και οδηγεί την ομάδα του με ασφάλεια όπως δείχνουν τα πράγματα με το +6 να αποτελεί την βάση πάνω στην οποία θα διαχειριστεί και θα χτίσει στον δεύτερο γύρο την επιστροφή του Πανθυρεατικού στους τίτλους.

Η παράδοση (και του Πανθυρεατικού) θέλει τον πρωταθλητή χειμώνα να φθάνει ως τέλος και να πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου. Μένει πια να επιβεβαιωθεί από τους κιτρινόμαυρους στην συνέχεια.

Από: ArcadiaPorta.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio