Φιλικοί αγώνες των ακαδημιών Βόρειας Κυνουρίας και Πανθυρεατικού με τις αντίστοιχες της ΑΕΚ (pics)

Τρί, 29/05/2018 - 12:17
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Το Σάββατο 26/5 οι ακαδημίες Βόρειας Κυνουρίας μαζί με την παιδική ομάδα του Πανθυρεατικου έπαιξαν φιλικά παιχνίδια στην Αθήνα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα με τις αντίστοιχες  U11 καιU13 της ΑΕΚ.

Μια πολύ όμορφη εμπειρία για τα παιδιά και μια ευκαιρία για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού. Η παρουσία και των δύο ομάδων μας ικανοποίησε αφού δείξαμε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Ευχαριστούμε τον κ. Λέτσα και τον κ. Γαβρίλη που βοήθησαν να γίνουν τόσο γρήγορα τα παιχνίδια αυτά, όλο το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ για την πολύ ζέστη φιλοξενία τους και τους γονείς που ακολουθούν πάντα τις αποστολές μας.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως η επίσκεψη των ομάδων μας έγινε κατόπιν επιθυμίας και του τμήματος σκαουτινγκ της ΑΕΚ για να εξετάσουν από κοντά περιπτώσεις παικτών μας που έχουν τραβήξει την προσοχή τους από παλιότερα παιχνίδια .

 Οι ακαδημίες μας σαν σκοπό θα έχουν πάντα την εξέλιξη και την   προβολή των παιδιών δίνοντας βάρος στην εκπαίδευση τους και στην ένταξή τους στο χώρο του αθλητισμού με ιδανικά και ισχυρούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας.

Επιθυμία μας είναι την πρόοδο των παιδιών να την καθορίσουμε θετικά και όχι να την αποφασίσουμε .

 Αυτό που πιστεύουμε όμως είναι ότι η απόφαση αύτη πρέπει να μην παίρνετε υπό πίεση και υποχρέωσης αλλά μέσα από σύνεση και συζήτηση για το καλό των παιδιών.

Οι καλοί πάντα θα διακρίνονται όποτε και όπου θα βρίσκονται.

Σχόλια επισκεπτών

Είναι λογικό να θέλει και η αεκ να έχει επαφή με την ακαδημία, άλλωστε φίλοι με τον πρόεδρο της αεκ και ομοϊδεάτης αεκτζης ο προπονητης της ακαδημίας!!!! :) αλλά τα παιδιά που δεν αγωνίζονται στον πανθυρεατικό ή στην ακαδημία "βόρειας κυνουρίας" που τα είδε το τμήμα σκαουτινγκ ?? εκτός αν υπάρχει μνημόνιο συνεργασίας και με την αεκ, όπως και με τον αστέρα :), και στέλνει κάποιος από την περιοχή πληροφορίες. Άδεια από τις ομάδες που αγωνίζονται κάποιοι παίχτες παίρνει κανένας για να πάρει τα παιδιά να τα πάει σε κάποιο τουρνουά για προσωπικό όφελος;;;

Καλησπέρα δεν θα ήθελα να απαντήσω επώνυμα αν και θα καταλάβετε την ιδιότητα μου θα ήθελα να δώσω όμως κάποιες διευκρινήσεις σε κάποια σχόλια που παρότι υπάρχει υποψία ειρωνείας καλό θα ήταν όμως αφού μπήκες στο κόπο να σχολιάσεις κακοπροαίρετα να λάβεις κάποιες απαντήσεις
1. επαφή με την ακαδημία δεν γίνεται λόγω φιλίας αλλά λόγω επιπέδου
2.το τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ έχει παρακολουθήσει 4 φορές τα παιχνίδια της ακαδημίας και εντός και εκτός έδρας και είδε παιδιά που έπαιζαν (αλλά μάλλον δεν είχαν άλλη δουλειά να κάνουν και έκοβαν βόλτες )
3. μνημόνιο συνεργασίας δεν υπάρχει υπάρχει όμως θέληση συνεργασίας μονομερώς τουλάχιστον υπάρχει και αυτό το αποδεικνύει τα παιδιά που παίζουν εκεί
4.τα παιδιά που παίζουν στην ακαδημία έχουν όλα την σύμφωνη γνώμη των γονέων όσο για τα παιδιά της παιδικής όλα παίζανε στα επίσημα ματς της επσα εκτός αν είσαι υπέρ των νταβατζήδων σε όλα τα τουρνουά ,όπως πιστεύω και εδώ του χρόνου ,τα παιδιά παίζουν με πιστοποιητικά όσο για το προσωπικό όφελος αν εσύ κάνεις τη δουλεία σου εθελοντικά χωρίς να πληρώνεσαι πες μας τη δουλεία κάνεις να σε προτιμήσουμε .......τα λέμε

δεν κατάλαβα τι δουλειά κάνεις , κατάλαβα όμως πως είσαι εριστικός , λίγο αγράμματος και έχεις σοβαρό πρόβλημα με τη σύνταξη προτάσεων.
Φιλικά ένας αναγνώστης.

Γι αυτό δεν θα πάει ποτέ μπροστά αυτός ο τόπος όπου ζούμε ! Ένας πάει να κάνει ένα καλό και όλοι πάνε να τον κατασπαράξουν ! Είναι τόσο κακό κάποιος να αγαπάει τη δουλειά του και να την εφαρμόζει όσο καλύτερα μπορεί ;; Ποσό μάλλον όταν έχει να κάνει με παιδικές ψυχές !!!
Οι καλύτεροι μάρτυρες σε όλες αυτές τις βλακείες που αραδιάζετε τόση ώρα είς βάρος της ομάδας και της Ακαδημίας είναι τα ίδια τα παιδιά σας ,κι αν δεν έχετε παιδιά ρώτηστε τα παιδιά των φίλων σας και συγγενών σας μικρά και μεγάλα που πέρασαν από τα χέρια αυτών των ανθρώπων !
Πραγματικά ντρέπομαι όταν διαβάζω τέτοια σχόλια που έχουν να κάνουν με παιδιά ! Κρίμα .....
Από μένα ένα μπραβο στην ομάδα και στους προπονητές.
Να συνεχίζουν δυναμικά το έργο τους και να τους έχει ο Θεός καλά!
Και μια ιδιαίτερη ευχή στον προπονητή Σαβουρδο Νεκταριο ...
Να συνεχίσει ότι κάνει με το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη που του δίνουν τα ίδια τα παιδιά που χρόνια τώρα έχουν μεγαλώσει και μεγαλώνουν ποδοσφαιρικά μαζί του !!!
Καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι για όλους !

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio