Το πανόραμα της 6ης αγωνιστικής της Α Αρκαδίας

Τρί, 21/11/2017 - 10:00
Image

Oλοκληρώθηκε και η έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας με τον Πανθυρεατικό να συνεχίζει αήττητος κάνοντας το 6 στα 6 κρατώντας το +5 στην κορυφή δείχνοντας παράλληλα πως είναι ασταμάτητος στην εφετινή αγωνιστική χρονιά.

2 άσοι, 3 ισοπαλίες και 1 διπλό περιελάμβαναν τα αποτελέσματα της 6ης στροφής του πρωταθλήματος στην οποία σημειώθηκαν συνολικά σε 6 αναμετρήσεις 21 τέρματα με τον Ερμή Μελιγούς να παίρνει την πιο ευρεία νίκη κόντρα στον Αχιλλέα.

Στους Σαββατιάτικους αγώνες ο Ερμής επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα με τρόπο εμφατικό επικρατώντας με το ευρύ 6-0 στην Μελιγού του ουραγού Αχιλλέα ενώ στον Τυρό ο τοπικός Απόλλωνας και το Κορακοβούνι έμειναν στο 0-0. Την Κυριακή ο πρωτοπόρος Πανθυρεατικός κέρδισε στο Άστρος τον Ορχομενό με 4-1, ο Μαντινειακός πήρε σπουδαία νίκη στον Άγιο Ανδρέα στο μοναδικό διπλό της αγωνιστικής με 1-5 επί των Βρασιών, ενώ Πανιώνιος Μεγαλόπολης με Τεγέα και ΑΕΚ Τρίπολης Δόξα Μεγαλόπολης μοιράστηκαν βαθμούς με 0-0 και 2-2 αντίστοιχα.

Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον Μαντινειακό στο εφετινό πρωτάθλημα ενώ παραμένει αήττητο για 4η συνεχόμενη αγωνιστική το Κορακοβούνι με τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Η αγωνιστική με τα περισσότερα ''Χ'' ήταν η 7η καθώς σε τρεις από 6 αναμετρήσεις δεν υπήρξε νικητής.

Τριπλή ισοβαθμία και μεγάλη μάχη στον πίνακα των σκόρερ καθώς στο δίδυμο Αγγελόπουλος-Κατσίρης του Πανθυρεατικού προστέθηκε και ο Ιατρίδης του Ερμή Μελιγούς με 6 γκολ σε 6 αναμετρήσεις πρωταθλήματος.

Η νίκη της αγωνιστικής: Χωρίς αμφιβολία την νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Μαντινειακός. Η ομάδα του Γιάννη Αποστολόπουλου μετουσίωσε αυτή την φορά το καλό ποδόσφαιρο που παίζει και σε ουσία φεύγοντας από τον Άγιο Ανδρέα με το εντυπωσιακό 1-5 που ταυτόχρονα αποτελεί και την πρώτη εκτός έδρας επιτυχία.

Man of match της αγωνιστικής: Θα μπορούσαν πολλοί να είναι στον θέση του man of match της 7ης αγωνιστικής ωστόσο στα σημεία ο τίτλος πηγαίνει στον Σπύρο Λαγό για το χατ τρικ του κόντρα στον Αχιλλέα και στον Παναγιώτη Μπούσγα του Μαντινειακού για τα δύο γκολ που πέτυχε στις Βρασιές με τον μικρό να αποτελεί και την εφετινή αποκάλυψη της Α' Αρκαδίας.

Τι μας άρεσε: Πολλά γκολ μερικά εκ των οποίων ιδιαίτερα όμορφα και παιχνίδια που πήγαν στην κόψη του ξυραφιού και κράτησαν σε αγωνία τους φιλάθλους. Δεν υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί στο εφετινό πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται κάθε αγωιστική.

Σκόρερ:

6 γκολ: Κατσίρης, Αγγελόπουλος (Πανθυρεατικός), Ιατρίδης (Ερμής Μελιγούς)

4 γκολ: Τακλής (Πανθυρεατικός), Σ. Λαγός (Ερμής Μελιγούς), Μπούσγας (Μαντινειακός)

3 γκολ: Μπάρλας Κ. (Πανθυρεατικός), Αποστολόπουλος (Μαντινειακός) Κουρόγιωργας, Ανδριανόπουλος (Βρασιές), Λάμπρου (Κορακοβούνι)

2 γκολ: Καπράνος (Πανθυρεατικός) Αραχωβίτης, Βλαχοπαναγιώτης (Βρασιές), Πέππα, Βλαχοκυριάκος (Δόξα Μεγαλόπολης), Γιαννόπουλος, Παπαδόπουλος (Πανιώνιος Μεγαλόπολης), Καταρτζής, Πολυμενάκος (Αχιλλέας), Μέλλος (Απόλλωνας Τυρού) Μπέλτσος, Τσαλγιτζόπουλος, Ηλιόπουλος (Τεγέα), Πρίφτης, Πετρόπουλος Ε. (ΑΕΚ Τρίπολης).

1 γκολ: Κολοβός, Παπούλιας, (Βρασιές), Ι. Αδάμης (Πανθυρεατικός), Τσάκος, Κάστας (Μαντινειακός), Παρασκευάς, Κολενδριανός, Χρόνης (Απόλλωνας Τυρού), Αρφάνης, Κολοβός (Ερμής Μελιγούς),  Φατούρος, Λιακόπουλος, Καψής (ΑΕΚ Τρίπολης), Λυτρίβης Γ., Κοντογιαννόπουλος, Κουλεντιανός, Λυτρίβης Χ.(Κορακοβούνι), Μπάζιος, Κωστόπουλος, Παπαδόπουλος, Κλέντι (Πανιώνιος Μεγαλόπολης),  Μακρής, Παράσχης, Σταμάτης, Παυλίδης, Νέζος, Ντρέου (Ορχομενός), Κούβαλής, Τσίπας, Αλεξανδρής, Τσουμπλέκας (Δόξα Μεγαλόπολης), Ριζάι (Αχιλλέας).

Αποτελέσματα 

Απόλλων Τυρού – Κορακοβούνι 0-0

Ερμής Μελιγούς – Αχιλλέας 6-0

Πανθυρεατικός - Ορχομενός Λεβιδίου 4-1

Βρασιές – Μαντινειακός 1-5 

Πανιώνιος Μεγαλόπολης – Τεγέα 0-0

ΑΕΚ Τρίπολης - Δόξα Μεγαλόπολης 2-2

Βαθμολογία

1.Πανθυρεατικός 18

2.Ερμής Μελιγούς 13

3. Κορακοβούνι 10

4. Βρασιές 9

5. Μαντινειακός 8

6. ΑΕΚ Τρίπολης 7

7. Πανιώνιος Μεγαλόπολης 7

8.  Δόξα Μεγαλόπολης 7

9.Τεγέα 6

10.Απόλλων Τυρού 6

11.Ορχομενός Λεβιδίου 3

12.Αχιλλέας 3

Επόμενη αγωνιστική

Ορχομενός Λεβιδίου – Μαντινειακός

Δόξα Μεγαλόπολης - Πανιώνιος Μεγαλόπολης

Αχιλλέας - Απόλλων Τυρού

Τεγέα – Πανθυρεατικός

Κορακοβούνι - Βρασιές

Ερμής Μελιγούς - ΑΕΚ Τρίπολης

arcadiaportal.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio