Το πανόραμα της 5ης αγωνιστικής της Α Αρκαδίας

Δευ, 13/11/2017 - 16:51
Image

Ολοκληρώθηκε και η πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας με τον Πανθυρεατικό να αποτελεί την μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο νικών βλέποντας παράλληλα να ξεμακραίνει ακόμα περισσότερο από τους διώκτες του αυξάνοντας την διαφορά.

3 άσοι, 1 διπλό και 2 ισοπαλίες περιελάμβαναν τα αποτελέσματα της 5ης στροφής στην οποία σημειώθηκαν συνολικά 20 τέρματα σε 6 αναμετρήσεις  και γκολ σε όλα τα παιχνίδια πλην αυτού της Τεγέας με την ΑΕΚ Τρίπολης.

Στους Σαββατιάτικους αγώνες το Κορακοβούνι με μία ακόμα τρομερή ανατροπή επικράτησε του Ερμή Μελιγούς, οι Βρασιές πέρασαν νικηφόρα από το Λεβίδι, η Δόξα επέστρεψε στις επιτυχίες ενώ Τεγέα και ΑΕΚ Τρίπολης μοιράστηκαν από έναν βαθμό. Την Κυριακή ο Πανθυρεατικός έκανε το 5 στα 5 κόντρα στον Πανιώνιο Μεγαλόπολης και ο Μαντινειακός αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Απόλλωνα Τυορύ.

Δεύτερη συνεχόμενη ανατροπή και μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο για το Κορακοβούνι που έκανε το 3 στα 3 και έχει τρεις νίκες σε πέντε αγωνιστικές υποχρεώνοντας στην πρώτη του ήττα τον Ερμή Μελιγούς. Μοναδική ομάδα χωρίς νίκη ο Ορχομενός που μετράει τρεις ισοπαλίες.

Χέρι, χέρι στον πίνακα των σκόρερ ο Αγγελόπουλος με τον Κατσίρη του Πανθυρεατικού με 5 γκολ σε 5 αγωνιστικές με τον Ιατρίδη του Ερμή Μελιγούς να ακολουθεί με 4 τέρματα παρότι δεν βρήκε δίχτυα την αγωνιστική αυτή.

Η νίκη της αγωνιστικής: Κορακοβούνι και Βρασιές πέτυχαν τις νίκες της αγωνιστικής. Το Κορακοβούνι έκανε δεύτερη συνεχόμενη ανατροπή αυτή την φορά κόντρα στον Ερμή Μελιγούς ενώ οι Βρασιές πέρασαν από την δύσκολη έδρα του Ορχομενού σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με ανατροπές και τα περισσότερα γκολ της αγωνιστικής.

Man of match της αγωνιστικής: Ο Μάριος Λάμπρου πέρασε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στον αγωνιστικό χώρο και αποδείχθηκε η χρυσή αλλαγή για το Κορακοβούνι. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός σε διάστημα 10' λεπτών (52'-62') σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σπουδαίας νίκης του Κορακοβουνίου.

Τι μας άρεσε: Πολλά αμφίρροπα παιχνίδια, αναμετρήσεις που κρίθηκαν στην κόψη του ξυραφιού φανερώνοντας πως η δυναμικότητα των ομάδων είναι κοντά όλα τα αποτελέσματα κάθε αγωνιστική είναι ανοιχτά. Η αγωνία μέχρι το φινάλε και το σασπένς δημιουργούν μια άγρια ομορφιά στους αγώνες.

Σκόρερ:

5 γκολ: Κατσίρης, Αγγελόπουλος (Πανθυρεατικός)

4 γκολ: Ιατρίδης (Ερμής Μελιγούς)

3 γκολ: Τακλής, Μπάρλας Κ. (Πανθυρεατικός), Κουρόγιωργας (Βρασιές), Λάμπρου (Κορακοβούνι)

2 γκολ: Ανδριανόπουλος, Αραχωβίτης, Βλαχοπαναγιώτης (Βρασιές), Πέππα (Δόξα Μεγαλόπολης), Γιαννόπουλος, Παπαδόπουλος (Πανιώνιος Μεγαλόπολης), Καταρτζής (Αχιλλέας), Μέλλος (Απόλλωνας Τυρού) Μπέλτσος, Τσαλγιτζόπουλος, Ηλιόπουλος (Τεγέα), Πρίφτης (ΑΕΚ Τρίπολης), Μπούσγας (Μαντινειακός)

1 γκολ: Κολοβός, Παπούλιας (Βρασιές), Καπράνος, Ι. Αδάμης (Πανθυρεατικός),Αποστολόπουλος, Τσάκος (Μαντινειακός), Παρασκευάς, Κολενδριανός, Χρόνης (Απόλλωνας Τυρού), Αρφάνης, Σ. Λαγός (Ερμής Μελιγούς),  Φατούρος, Λιακόπουλος, Καψής (ΑΕΚ Τρίπολης), Λυτρίβης Γ., Κοντογιαννόπουλος, Κουλεντιανός, Λυτρίβης Χ.(Κορακοβούνι), Μπάζιος, Κωστόπουλος, Παπαδόπουλος, Κλέντι (Πανιώνιος Μεγαλόπολης)  Μακρής, Παράσχης, Σταμάτης, Παυλίδης, Νέζος (Ορχομενός), Κούβαλής, Τσίπας, Βλαχοκυριάκος, Τσουμπλέκας (Δόξα Μεγαλόπολης), Ριζάι, Πολυμενάκος (Αχιλλέας).

Αποτελέσματα

Ορχομενός-Βρασιές 2-4

Τεγέα-ΑΕΚ Τρίπολης 0-0

Κορακοβούνι-Ερμής Μελιγούς 2-1

Δόξα Μεγαλόπολης-Αχιλλέας 3-1

Πανθυρεατικός-Πανιώνιος Μεγαλόπολης 3-1

Μαντινειακός-Απόλλων Τυρού 2-2

Βαθμολογία

1. Πανθυρεατικός 15

2. Ερμής Μελιγούς 10

3. Βρασιές 9

4.  Κορακοβούνι 9

5.  Πανιώνιος Μεγαλόπολης 7

6.  Δόξα Μεγαλόπολης 6

7. ΑΕΚ Τρίπολης 6

8. Μαντινειακός 5

9. Τεγέα 5

10. Απόλλωνας Τυρού

11. Ορχομενός 3

12. Αχιλλέας 3

Επόμενη αγωνιστική

Πανθυρεατικός-Ορχομενός

Βρασιές-Μαντινειακός

Πανιώνιος Μεγαλόπολης-Τεγέα

Απόλλων-Κορακοβούνι

ΑΕΚ-Δόξα Μεγαλόπολης

Ερμής Μελιγούς-Αχιλλέας

 

Αντώνης Χρονάκης 

arcadiaportal.gr

 

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio