Το πανόραμα της 19ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας

Δευ, 19/03/2018 - 09:17
Image

Μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας βρίσκεται ο Πανθυρεατικός με την ομάδα του Άστρους μετά από δύο συνεχόμενες ήττες να επιστρέφει και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες.

1 άσος, 3 διπλά και 2 ισοπαλίες συμπληρώνουν το μωσαϊκό των αποτελεσμάτων της 19ης στροφής του πρωταθλήματος όπου σημειώθηκαν συνολικά σε 6 αναμετρήσεις 22 τέρματα σε μια ιδιαίτερα παραγωγική αγωνιστική.

Στους Σαββατιάτικους αγώνες η Τεγέα έφυγε με το διπλό από το Λεβίδι επικρατώντας του τοπικού Ορχομενού και οι Βρασιές είχαν εύκολο έργο κόντρα στον ουραγό Αχιλλέα. ΣΑτα παιχνίδια της Κυριακής ο Πανθυρεατικός ξέσπασε στην Δόξα στο άλλοτε μεγάλο Αρκαδικό ντέρμπι και ο Ερμής επικράτησε του Πανιωνίου Μεγαλόπολης στην Μελιγού. Από τις αναμετρήσεις Κορακοβούνι- Μαντινειακός και ΑΕΚ Τρίπολης-Απόλλωνας Τυρού δεν προέκυψε νικητής.

Σημαντικός βαθμός για τον Απόλλωνα που ανοίγει στο +5 την διαφορά του από τον Πανιώνιο στην μάχη της παραμονής 6 γκολ με 6 διαφορετικούς σκόρερ για τις Βρασιές που είναι πλέον η δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος πίσω από τον Πανθυρεατικό.

Η μεγάλη μάχη στον πίνακα των σκόρερ συνεχίζεται με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Χάρη Τακλή του Πανθυρεατικού να σκοράρουν και να βρίσκονται πολύ κοντά στους Θοδωρή Μπέλτσο της Τεγέας και Ηλία Ιατρίδη του Ερμή που είναι στην κορυφή.

Η νίκη της αγωνιστικής: Οι αγώνες της Δόξας με τον Πανθυρεατικό έχουν πάντα την δική τους αίγλη. Οι Αστρινοί ένιωθαν σημάδια πίεσης όμως ξέσπασαν κόντρα στους κυανόλευκους παίρνοντας νίκη που τους φέρνει ένα βήμα πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Man of match της αγωνιστικής: Κορακοβούνι και Μαντινειακός σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι ήρθαν ισόπαλοι με 2-2. Ο Κοντογιαννόπουλος για τους γηπεδούχους και ο Μπόυσγας για τους φιλοξενούμενους εκτός από σκόρερ μοιράζονται και τον τίτλο του πολυτιμότερου της 19ης αγωνιστικής.

Τι μας άρεσε: Για μία ακόμα αγωνιστική τα γκολ στα Αρκαδικά γήπεδα της πρώτης κατηγορίας έπεσαν βροχή. Μάλιστα μερικά όπως αυτό του Παναγιώτη Μπούσγα του Μαντινειακού ήταν εκπληκτικά.

Σκόρερ:

13 γκολ: Ιατρίδης (Ερμής Μελιγούς)

12 γκολ: Μπέλτσος (Τεγέα)

11 γκολ: Αγγελόπουλος (Πανθυρεατικός), Τακλής (Πανθυρεατικός)

8 γκολ: Κατσίρης, Κ. Μπάρλας (Πανθυρεατικός), , Σ. Λαγός (Ερμής Μελιγούς)

7 γκολ: Αποστολόπουλος (Μαντινειακός), Παπαδόπουλος (Πανιώνιος Μεγαλόπολης), Τζιαννής, Κοσκολός (Απόλλωνας Τυρού), Μπούσγας (Μαντινειακός),

6 γκολ: Καραμπέτσος (Τεγέα), Μπούσγας (Μαντινειακός), Τσίπας (Δόξα Μεγαλόπολης),

5 γκολ: Πετρόπουλος Ε., Ρ. Πετρόπουλος (ΑΕΚ Τρίπολης), Λάγκας  (Τεγέα), Νέζος (Ορχομενός), Τσίπας, Ανδριανός (Δόξα Μεγαλόπολης), Κοντογιαννόπουλος (Κορακοβούνι), Θεοδωράκης (Βρασιές), Κάστας (Μαντινειακός/Απόλλωνας Τυρού)

4 γκολ:  Κουρόγιωργας, Ρίζος, 22’ Βλαχοπαναγιώτης  (Βρασιές), Πρίφτης (ΑΕΚ Τρίπολης), Αλεξανδρής, Τσουμπλέκας (Δόξα Μεγαλόπολης), Τζαβαλάς (Μαντινειακός), Ηλιόπουλος, (Τεγέα), Μ. Λάμπρου (Κορακοβούνι)

Αποτελέσματα

Κορακοβούνι-Μαντινειακός 2-2

Δόξα Μεγαλόπολης-Πανθυρεατικός 1-5

Ερμής Μελιγούς-Πανιώνιος Μεγαλόπολης 2-0

ΑΕΚ Τρίπολης-Απόλλωνας Τυρού 1-1

Ορχομενός-Τεγέα 0-2

Αχιλλέας-Βρασιές 0-6

Βαθμολογία

1. Πανθυρεατικός 45

2. Ερμής Μελιγούς 39

3. Τεγέα 33

4. ΑΕΚ Τρίπολης 31

5. Μαντινειακός 28

6. Βρασιές 27

7. Δόξα Μεγαλόπολης 25

8. Κορακοβούνι 24

9. Ορχομενός Λεβιδίου 23

10. Απόλλωνας Τυρού 21

11. Πανιώνιος Μεγαλόπολης 16

12. Αχιλλέας 3

Επόμενη αγωνιστική

Κορακοβούνι-Ορχομενός

Τεγέα-Δόξα Μεγαλόπολης

Μαντινειακός-Αχιλλέας

Πανθυρεατικός-Ερμής Μελιγούς

Βρασιές-ΑΕΚ Τρίπολης

Πανιώνιος Μεγαλόπολης-Απόλλωνας Τυρού

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio