Το πανόραμα της 18ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας

Δευ, 12/03/2018 - 09:24
Image

εύτερη συνεχόμενη ήττα και μάλιστα εντός έδρας για τον Πανθυρεατικό αυτή την φορά από την Τεγέα με την ομάδα του Άστρους να παραμένει στην κορυφή με διαφορά 6 βαθμών από τον δεύτερο Ερμή.

3 άσοι, 2 διπλά, και 1 ισοπαλία συμπληρώνουν ο μωσαϊκό των αποτελεσμάτων της 18ης στροφής του πρωταθλήματος όπου σημειώθηκαν συνολικά σε 6 αναμετρήσεις 26 τέρματα σε μια άκρως παραγωγική αγωνιστική.

Στους Σαββατιάτικους αγώνες ο Μαντινειακός λύγισε την αντίσταση του Ορχομενού, η Δόξα βύθισε ακόμα περισσότερο τον Πανιώνιο και ο Απόλλωνας πήρε εύκολη αλλά σημαντική νίκη επί του ουραγού Αχιλλέα. Στις Κυριακάτικες αναμετρήσεις η Τεγέα πέρασε από το Άστρος επικρατώντας με 1-3 του Πανθυρεατικού, οι Βρασιές επικράτησαν στο γειτονικό ντέρμπι του Κορακοβουνίου ενώ ΑΕΚ Τρίπολης και Ερμής Μελιγούς μοιράστηκαν βαθμούς σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι.

Έσπασε το αήττητο σερί των πέντε αγωνιστικών ο Ορχομενός, δεύτερη κολλητή ήττα για τον Πανθυρεατικό, πρώτο παιχνίδι που δέχεται πάνω από δύο γκολ στο πρωτάθλημα ο Ερμής που παραμένει ωστόσο η καλύτερη άμυνα της Α' Αρκαδίας.

Μεγάλη μάχη στον πίνακα των σκόρερ με τον Ηλία Ιατρίδη του Ερμή Μελιγούς να παραμένει στην κορυφή και τον Θοδωρή Μπέλτσο της Τεγέας να τον ακολουθεί κατά πόδας με ένα λιγότερο.

Η νίκη της αγωνιστικής: Η Τεγέα μπορεί να βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από τον πρωτοπόρο Πανθυρεατικό και να αναγκάστηκε να αγωνιστεί για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο με παίχτη λιγότερο ωστόσο κατάφερε να κάνει μια σπουδαία ανατροπή και να πάρει μια μεγάλη νίκη στο Άστρος.

Man of match της αγωνιστικής: Ο Μπέλτσος τα έβαζε, ο Κωνσταντόπουλος τα έβγαζε... Ο φορ και ο κίπερ της Τεγέας συνέβαλαν τα μέγιστα στο διπλό της ομάδας τους με τον πρώτο να πετυχαίνει δύο γκολ και τον δεύτερο να αποκρούει πέναλτι και να εξουδετερώνει και άλλες περιπτώσεις.

Τι μας άρεσε: Πολλά γκολ η για την ακρίβεια βροχή τα γκολ στην 18η αγωνιστική. 26 τέρματα σε 6 παιχνίδια μαρτυρούν πολύ καλό θέαμα. Μερικά μάλιστα από τα οποία και πολύ ωραία.

Σκόρερ:

13 γκολ: Ιατρίδης (Ερμής Μελιγούς)

12 γκολ: Μπέλτσος (Τεγέα)

10 γκολ: Αγγελόπουλος (Πανθυρεατικός), Τακλής (Πανθυρεατικός)

8 γκολ: Κατσίρης, Σ. Λαγός (Ερμής Μελιγούς)

7 γκολ: Αποστολόπουλος (Μαντινειακός), Κ. Μπάρλας (Πανθυρεατικός), Παπαδόπουλος (Πανιώνιος Μεγαλόπολης), Τζιαννής, Κοσκολός (Απόλλωνας Τυρού)

6 γκολ: Μπούσγας (Μαντινειακός), Καραμπέτσος (Τεγέα)

5 γκολ: Μπούσγας (Μαντινειακός), Πετρόπουλος Ε., Ρ. Πετρόπουλος (ΑΕΚ Τρίπολης), Λάγκας  (Τεγέα), Νέζος (Ορχομενός), Τσίπας, Ανδριανός (Δόξα Μεγαλόπολης) (Δόξα Μεγαλόπολης), Τζιαννής, Κοσκολός (Απόλλωνας Τυρού)

4 γκολ:  Κουρόγιωργας, Θεοδωράκης (Βρασιές), Κάστας (Μαντινειακός), Ρίζος (Βρασιές), Κοντογιαννόπουλος (Κορακοβούνι), Πρίφτης (ΑΕΚ Τρίπολης), Αλεξανδρής, Τσουμπλέκας (Δόξα Μεγαλόπολης)

Αποτελέσματα

Πανθυρεατικός-Τεγέα 1-3

Βρασιές-Κορακοβούνι 3-1

ΑΕΚ Τρίπολης - Ερμής Μελιγούς 3-3

Μαντινειακός-Ορχομενός 1-0

Πανιώνιος Μεγαλόπολης-Δόξα Μεγαλόπολης  1-3

Απόλλωνας Τυρού-Αχιλλέας 6-1

Βαθμολογία

1. Πανθυρεατικός 42

2. Ερμής Μελιγούς 36

3. ΑΕΚ Τρίπολης 30

4. Τεγέα 30

5. Μαντινειακός 27

6. Δόξα Μεγαλόπολης 25

7. Βρασιές 24

8. Κορακοβούνι 23

9. Ορχομενός Λεβιδίου 23

10. Απόλλωνας Τυρού 20

11. Πανιώνιος Μεγαλόπολης 16

12. Αχιλλέας 3

Επόμενη αγωνιστική

Ορχομενός-Τεγέα

Αχιλλέας-Βρασιές

Κορακοβούνι-Μαντινειακός

Δόξα Μεγαλόπολης-Πανθυρεατικός

Ερμής Μελιγούς-Πανιώνιος Μεγαλόπολης

ΑΕΚ Τρίπολης-Απόλλωνας Τυρού

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio