Το πανόραμα της 11ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας

Δευ, 15/01/2018 - 09:32
Image

Το 2018 άνοιξε ποδοσφαιρικά για τις ομάδες της Α' Αρκαδίας με 11η και τελευταία για τον πρώτο γύρο αγωνιστική να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα (εκκρεμεί ο αγώνας Απόλλωνας Τυρού-Τεγέα) και τον Πανθυρεατικό παρά την ήττα του στον Άγιο Ανδρέα να αναδεικνύεται πρωταθλητής χειμώνα.

1 άσος, 2 διπλά, 2 ισοπαλίες και ένας αγώνας που αναβλήθηκε περιελάμβαναν τα αποτελέσματα της 11ης στροφής όπου σημειώθηκαν συνολικά σε 5 αναμετρήσεις 6 συνολικά τέρματα σε μια πενιχρή από άποψη γκολ αγωνιστική.

Στον μοναδικό Σαββατιάτικο αγώνα οι Βρασιές πήραν σπουδαία νίκη επικρατώντας με 1-0 του Πανθυρεατικού σε ένα πολύ δυνατό ματς. Στα παιχνίδια της Κυριακής ο Ορχομενός στο ντέρμπι της ουράς έφυγε με το σημαντικό διπλό από το Άστρος κόντρα στον Αχιλλέα, όπως και ο Μαντινειακός που μπήκε με το δεξί στην νέα χρονιά επικρατώντας στην Μεγαλόπολη του Πανιώνιου ενώ Ερμής-Δόξα και ΑΕΚ Τρίπολης-Κορακοβούνι μοιράστηκαν από έναν βαθμό μετά τις μεταξύ τους ισοπαλίες.

Πρώτη εκτός έδρας για τον Ορχομενό που πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα αντίθετα με τον Αχιλλέα που κλείνει τον πρώτο γύρο με 3 βαθμούς (1 νίκη στην έδρα του) και έχει μπροστά του ένα βουνό να ανέβει αναφορικά με το κυνήγιο της παραμονής.

Αμετάβλητη παρέμεινε η κορυφή του πίνακα των σκόρερ με τον Ιατρίδη του Ερμή Μελιγούς και τον Αγγελόπουλο του Πανθυρεατικού να μοιράζονται την κορυφή με 8 γκολ καιν Αποστολόπουλο του Μαντινειακού να ακολουθεί μόνος στην δεύτερη θέση με 7.

Η νίκη της αγωνιστικής: Χωρίς να επισκιάζεται η επιτυχία των Βρασιών επί του Πανθυρεατικού ο Ορχομενός δεδομένης της σημασίας και του κινήτρου του αγώνα κόντρα στον Αχιλλέα πέτυχε την νίκη της αγωνιστικής. Η ομάδα του Λεβιδίου πήρε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς και ταυτόχρονα ψυχολογική ένεση για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Man of match της αγωνιστικής: Ο Σπύρος Αποστολόπουλος πέρασε ως αλλαγή στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και με δύο γκολ ήταν αυτός που οδήγησε τον Μαντινειακό στο διπλό στην Μεγαλόπολη επί του Πανιώνιου και ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του.

Τι μας άρεσε: Η αναμέτρηση στον Άγιο Ανδρέα ήταν ντέρμπι με όλη την σημασία έχοντας τα πάντα. Η ανταγωνιστική εικόνα των Βρασιών κόντρα στο μεγάλο φαβορί για τον τίτλο Πανθυρεατικό και το ενδιαφέρον πια που υπάρχει στην μάχη της ουράς είναι στοιχεία που αρέσουν.

Σκόρερ:

8 γκολ: Ιατρίδης (Ερμής Μελιγούς), Αγγελόπουλος (Πανθυρεατικός).

7 γκολ: Αποστολόπουλος (Μαντινειακός)

6 γκολ: Κατσίρης, Κ. Μπάρλας (Πανθυρεατικός).

5 γκολ: Σ. Λαγός (Ερμής Μελιγούς), Μπούσγας (Μαντινειακός), Μπέλτσος (Τεγέα), Τακλής (Πανθυρεατικός)

4 γκολ:  Κουρόγιωργας (Βρασιές), Πετρόπουλος Ε. (ΑΕΚ Τρίπολης), Κάστας (Μαντινειακός)

3 γκολ:  Ανδριανόπουλος (Βρασιές), Λάμπρου (Κορακοβούνι), Πρίφτης, (ΑΕΚ Τρίπολης), , Καταρτζής (Αχιλλέας). Βλαχοκυριάκος (Δόξα Μεγαλόπολης), Παπαδόπουλος (Πανιώνιος Μεγαλόπολης), Ρίζος (Βρασιές),

2 γκολ: Καπράνος (Πανθυρεατικός), Αραχωβίτης, Βλαχοπαναγιώτης, Πέππα, Κούβαλης (Δόξα Μεγαλόπολης), Γιαννόπουλος, (Πανιώνιος Μεγαλόπολης), Πολυμενάκος (Αχιλλέας), Μέλλος (Απόλλωνας Τυρού) Τσαλγιτζόπουλος, Ηλιόπουλος (Τεγέα), Νέζος , Σταμάτης (Ορχομενός), Λυτρίβης Χ., Κοντογιαννόπουλος (Κορακοβούνι) Αλεξανδρής, Τσίπας, (Δόξα Μεγαλόπολης), Κοσκολός, Τζιαννής (Απόλλωνας Τυρού), Παυλίδης (Ορχομενό).

1 γκολ: Κολοβός, Παπούλιας, Πολυζωίδης, Πολυχρονιάδης, Τσιαγγούρης (Βρασιές), Ι. Αδάμης, Δ. Αδάμης, Β. Μπάρλας (Πανθυρεατικός), Τσάκος, Μπεντεβής (Μαντινειακός), Παρασκευάς, Κολενδριανός, Χρόνης, Εγγλέζος (Απόλλωνας Τυρού), Αρφάνης, Κολοβός, Ράλιος (Ερμής Μελιγούς),  Φατούρος, Λιακόπουλος, Καψής, Ανδριανός, Ζιούλης, Κατσιούλας, Ρ. Πετρόπουλος (ΑΕΚ Τρίπολης), Λυτρίβης Γ., Κουλεντιανός, (Κορακοβούνι), Μπάζιος, Κωστόπουλος, Σιμόπουλος, Κλέντι (Πανιώνιος Μεγαλόπολης),  Μακρής, Παράσχης, Παυλίδης, Χρονόπουλος, Ντρέου (Ορχομενός), Τσουμπλέκας (Δόξα Μεγαλόπολης), Ριζάι, Καρακατσάνης (Αχιλλέας), Πλαντζάς, Λάγκας, Καραμπέτσος (Τεγέα).

Αποτελέσματα

Βρασιές – Πανθυρεατικός 1-0

Αχιλλέας - Ορχομενός Λεβιδίου 0-1

Πανιώνιος Μεγαλόπολης – Μαντινειακός 0-2

Ερμής Μελιγούς - Δόξα Μεγαλόπολης 0-0

ΑΕΚ Τρίπολης – Κορακοβούνι 1-1

Απόλλων Τυρού – Τεγέα (ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ)

Βαθμολογία

1. Πανθυρεατικός 27

2. Ερμής Μελιγούς 21

3. Βρασιές 20

4. Κορακοβούνι 17

5. Μαντινειακός 17

6. ΑΕΚ Τρίπολης 16

7. Δόξα Μεγαλόπολης 14

8. Τεγέα 13 *

9. Πανιώνιος Μεγαλόπολης 12

10. Ορχομενός Λεβιδίου 10

11.Απόλλωνας Τυρού 9 *

12.Αχιλλέας 3

* Απόλλωνας Τυρού και Τεγέα έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Επόμενη αγωνιστική

Ερμής Μελιγούς-Ορχομενός

Αχιλλέας-ΑΕΚ Τρίπολης

Δόξα Μεγαλόπολης-Απόλλωνας Τυρού

Κορακοβούνι-Πανιώνιος Μεγαλόπολης

Τεγέα-Βρασιές

Μαντινειακός-Πανθυρεατικός

Από: ArcadiaPortal.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio