Παναρκαδικός - Τσικλητήρας Πύλου 0-1 (vid)

Κυρ, 07/01/2018 - 20:23
Image

O Παναρκαδικός ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα το 2018 από τον Τσικλητήρα Πύλου με σκορ 0-1 κλείνοντας στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι πράσινοι παρότι είχαν την κατοχή της μπάλας και ήταν η ομάδα που προσπαούθεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της ομάδας της Πύλου με τους Μεσσηνίους στην μία και μοναδική φορά που πάτησαν περιοχή να βάζουν το γκολ με τον Γιαννόπουλο στο 29’ που τους έδωσε τελικά την νίκη με σκορ 0-1.

Το σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε με τον Παναρκαδικό να χάνει μεγάλες ευκαιρίες με τους Τζόρτζ και Γιουγκούδη, να συνεχίζει να πιέζει αλλά χωρίς αποτέλεσμα γνωρίζοντας έτσι την πικρή ήττα από τον Τσικλητήρα.

Παναρκαδικός: Χότζιτς, Άσσεν, Μπούτας ( Μπινιώρης), Νάνος, Μπαξεβάνος, Κυριακόπουλος, Ευαγγέλου, Ν.Λυμπερόπουλος, Τζόρτζ, Καδάς, Δ. Λυμπερόπουλος (Νάτσης).

Τσικλητήρας Πύλου: Κόκκαλης, Μπίζος, Σβίγκος, Γεωργιάδης, Σεντεμέντες, Τσάτσος, Γεωργόπουλος, Ρήγας, Πύλιος (Μεμά), Γιαννόπουλος (Αμπραχαμιάν), Κωστόπουλος (Χατζηστάμου).

Από: ArcadiaPortal.gr

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio